Jump to content
IGNORED

Vituttaako?


VesaP

Recommended Posts

Tänne voi kootusti laittaa vitutuksensa. Ja mielellään kertoa aihe mikä vituttaa. Tai ei vituta.

Aloitan:

Lievästi vituttaa odotella tunnin päästä alkavaa työkeikkaa.  Lenkin jälkeen unikin vois maistua mutta kun ei. No, klo 02-03 sit muutamaksi tunniksi päätä tyynyyn. Kunnes taas sorvin äärelle kutsu käy.

Link to comment
Share on other sites

Hieman. Heräsin pääkipuun kuuden jälkeen (vajaaseen seiskaan olis saanut nukkua) ja kävin nappaamassa buranan ja kömmin takaisin peiton alle. Kun oli noustava lopullisesti oli pääkipu onneksi jo vähän helpottanut mutta väsyttää eikä työnteko nappaisi. Lykkään kalenterin muistutuksia tehtävistä asioista eteenpäin. Kympiltä alkaa kokous jossa kamerat päällä niin pitää yrittää piristyä. Aamupalaakaan ei tee mieli, vain pari kuppia kahvia ja vettä on tullut juotua. Se nyt on sinänsä ihan normaali aamujeni ongelma. 

Link to comment
Share on other sites

Ei ketuta. Söin kyllä hiukan liikaa karkkeja äsken minkä takia olo aavistuksen huono. Muutoin asiat hyvin. Jaksoin illalla käydä salillakin mikä oli toinen kerta tälle päivälle. Pyöräilläkin kyllä pitäis mutta se jää sunnuntaille. Huomenna on duunin pikkujoulut ja lauantaina oli jotain synttärikutsuja.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.