Jump to content

Sisältö

Syöte päivittyy automaattisesti     

 1. Today
 2. Viimeisin viikko
 3. Osaisko joku sanoa mikä on kun kyseinen keula ei lukitu ROCKSHOX XC30 TK 27.5" Solo Air 120mm ei remote lukitusta. ihan tunnottomalta tuntuu kun kääntää lukitusta. Onko helppo muuttaa remote lockoutiksi ? Riittääkö pelkän hatunvaihto vaijeri kiinnitteiseen?
 4. Aikaisemmin
 5. jokkeli1

  Taivalkoski

  Jospa nyt toimisi Juu kuten yllä olevasta näkyy, saatiin Kikarilammen reitti kunnostettua lopultakin. Muutamilla muillakin reiteillä on tehty kunnostusta, uusittu maalimerkkejä, siltoja, poistettu kaatuneita puita reitiltä, yms. Mutta vielä jää paljon tekemistä seuraavillekin kesille. Tässä muutama kuva kesän ajalta eri reiteiltä.
 6. El Duderino

  Taivalkoski

 7. Sulo

  Taivalkoski

  Toimisiko nyt? @jokkeli1 PHP:n konffin kanssa vielä hieman ongelmia, mutta tutkin asiaa.
 8. Sulo

  Fat bike

  Joskus olen kyllä pyäräillyt... Yritin kertoa, että säädä rullaavuuden ja pidon välinen suhde mieleiseksesi, ei tarkkaa arvoa voi oppikirjasta katsoa. Laske paineita vaikka niin pitkään, kunnes polkeminen ei enää kiinnosta ja nosta sitten hieman takaisin. Onko lopputulos silloin paras mahdollinen? En tiedä, riippuu mitä haluat, mutta pidon pitäisi olla erinomainen ja rullaavuus heikko. Jos haluat maksimoida vauhdin, niin paineet tappiin. Mainitsemillasi pinnoilla ajaisin hyvin lähellä maksimipaineita. Etu- ja takapään eroilla voi sitten halutessaan kikkailla lisää.
 9. masaeo

  Fat bike

  Juu sen olen huomioinut renkaan kupeessa max2.00 nyt yritänhakea hyviä ajopaineita,enemmin pyäräiliöiltä vinkkejä kyselen.
 10. Sulo

  Fat bike

  Paineet kannattaa laittaa renkaan suosituksia noudatteen tarpeiden ja mieltymyksien mukaan. Suosituksen lukevat renkaan kyljessä tai Google kertoo. Korkeammalla paineella rengas rullaa paremmin (asfaltille), mutta pito saattaa heikentyä. Pienemmällä paineella rengas pitää paremmin (metsään/talveksi), mutta rullaavuus saattaa kärsiä. Talvella kannattaa huomioida, että asettaa paineet ajoympäristössä, ei lämpimässä tallissa. Tai sitten tekee yksinkertaiset laskutoimitukset tallissa ja pistää paineet kohdilleen, kuka nyt pakkasessa haluaa pumppailla.. https://www.pulttijako.com/rengaspaineet-pakkasella/
 11. masaeo

  Fat bike

  Atala fat bike tuli sitten ostettua 26x4.00 renkailla 7v. kiitos noista tiedoista nyt pikkasen noista renkaan paineista asfaltti ajoa,talvi ajoa,metsä polulla(kunto radoilla)mitkä sitten parhaat maholliset.
 12. El Duderino

  Fat bike

  Kevyttä pyörää on mukavampi taluttaa Ei se paino oikeasti niin suuri ongelma ole, enemmän noissa halvemman pään pyörissä menoa haittaa varsinkin talvisin huonolaatuiset vaseliinit laakereissa. Halvalla ja huonolla liikkeelle, jos/kun nälkä kasvaa niin pyörä vaihtoon. Itse lähdin liikkeelle markettiläskipyörällä, Prisman Mongoosella. Ei se huono ole sekään, vieläkin ajossa 27.5+ rengastuksella, mutta kyllähän nuo nykyiset hiilikuituvehkeet on aika paljon keposempia ajaa ja varsinkin taluttaa. Jos kevyt meno tärkeintä voisi ehkä katella 27.5+ fillareita? Tai ihan 29" tai 29"+?
 13. El Duderino

  Cyclocross aloittelijalle

  Ei ne loivat kulmat mikään uusi keksintö ole ;)
 14. Sulo

  Cyclocross aloittelijalle

  Muutamia asioita alla, joita itse muistelen pähkäilleeni kesällä uutta jokapaikan mankelia hankkiessani. Tosin CC:n sijasta tuli hankittua fitness-malli, mukavampi olla pystymässä ja talvellakin pärjää mielestäni paremmin. Keulakulmakin sidettävämpi omaan makuun. Nastarenkaat mahtuvat pyörimään ja rapiksille on ruuvinreiät. Rungon koko Rungon/haarukan materiaali Jarrutyyppi Osien laadukkuus Kiinteiksi lisävarusteiksi: lukko, rapakaaret, jalka, pirikello, pinnoihin heijastintikkuja (vähintään) Nämä jäivät käyttöön: Cube SL Road SL grey´n´orange 59 cm, 2018 Cube Cubestand CMPT Kickstand Kryptonite Evolution Mini-5 SKS GERMANY Fender-Set Bluemels Olympic B42 black Radon Platform Pedals CNC Grip Cube Fritzz Grips Truvativ Hussefelt Riserbar Comp 40mm Rise, 31,8mm black Knog Oi Classic Bell Limited Edition 23.8mm - 31.8mm Büchel 3M Scotchlite Sekuclip Spoke Sticks (72 piece) Lisäksi vielä mahdollinen oikean lahkeen ongelma, hajoaa tai sotkeentuu. Itse olen korvannut lähes vastaavasta vanhemmasta fillarista isoimman rattaan piikittömällä "rattaalla", ei tarvitse pyykkipoikaa tai särmäriä. Pienemmän/pienempiä rattaita voi vaihtaa isommaksi tarpeen mukaan.
 15. Pete_R

  Cyclocross aloittelijalle

  On alkanut kiinnostamaan nuo cyclocrossit ja nyt kaipaisinkin kokeneempien suosituksia ja ohjenuoria ensimmäisen cyclocrossin hankintaan. Pyöräiltyä tulee aika paljon ympäri vuoden ja budjetti varmaan pyörii jossain max 1500€. Ennen kaikkea mitkä on ne ominaisuudet ja varusteet, jotka ainakin kannattaa ottaa huomioon?
 16. Yan Tapio Busset

  Café du Cycliste vaatteet Suomessa?

 17. Yan Tapio Busset

  Café du Cycliste vaatteet Suomessa?

  Café du Cycliste vaatteet ovat nyt saatavana Suomessa WAHOO sisäpyöräilysali/TriathlonCornerista Vallilassa https://www.facebook.com/thepainzone
 18. Sulo

  Hyvät tarjoukset

  Tuote: -20% lisäale vedenpitävistä kuoriasuista & Gore-Tex-kengistä Voimassa: 18.10.2018 Linkki: Scandinavian Outdoor
 19. naikkesi

  Trek f5 kammet ja keskiö

  Farley 5 kuten otsikossa mainittu.
 20. Sulo

  Trek f5 kammet ja keskiö

  Mikä Farley? Malleja näyttää olevan useita. Park Toolin tuotteita alla, halvempiakin on. https://www.parktool.com/product/universal-crank-puller-for-square-taper-and-splined-cranks-cwp-7?category=Crank %26 Bottom Bracket https://www.parktool.com/product/press-fit-bottom-bracket-bearing-tool-set-bbt-90-3 https://www.parktool.com/product/bottom-bracket-bearing-press-set-bbp-1?category=Crank %26 Bottom Bracket
 21. naikkesi

  Trek f5 kammet ja keskiö

  Minkälainen homma irroittaa kammet ja keskiö pyörästä? Ilmeisesti kampiin tarvii jonkulaisen ulosvetäjän.. minkälainen? Keskiö ilmeisesti mallia pressfit ? Kuinka irroitus / onko järkeä irroittaa / puhdistaa / rasvata? vm 17 Farley kyseessä
 22. https://www.bike-discount.de/en/buy/rotor-bsa-30-steel-bottom-bracket-633042 ? Suitable for Axle diameter: 30mm Compatible with: Road BSA 68mm MTB BSA 73/68mm
 23. Jelppikääs hieman mikä adapteri että saan bb30 ( 30mm akseli ) kampisarjan bsa kierteelliseen maastopyörään
 24. Sulo

  fox float ctd evolution ihmetys?

  Step 19: https://www.ridefox.com/fox17/help.php?m=bike&id=143 Voi vaihtaa itse, tarvitset työkalut, tiivistesarjan ja nesteet. Tai vaihtoehtoisesti toimitat puikon ammattilaiselle, esim. Fillariosaan. Kannataisi nyt kuitenkin ensimmäisenä neuvotella asiasta myyjän kanssa, joka on myynyt sinulle rikkinäistä tavaraa.
 1. Lataa lisää sisältöä
×

Tärkeää tietoa

Hyväksy Käyttöehdot ja Tietosuojakäyntö.