Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Näppärä kaveri. Katso koko uutinen
 3. Komppaan edellistä. Tuumakoot on täyttä tuubaa. Ne kannattaa unohtaa ja puhua milleistä. Aivan sama pätee 700c, 650b jne, joihin moni tuntuu olevan rakastunut.
 4. Jos uudet niin pakko olla riittämätön ketjun kireys. Hampaiden pituus määrää paljonko löysää sietää.
 5. Earlier
 6. Ite oon repiny teipit tuubeinee irti, periaatteesta laitan kaikki uutta kerralla ku on tollasta "kulutuskamaa" enkä ota sitä riskiä et tuubi ois huonosti kiinni jostai kohti vannetta.
 7. Onkohan kellään kokemuksia tai tarkempaa tietoa Duratecin rungoista? Googlailun perusteella vaikuttaa nätisti viimeistellyiltä rungoilta, kuin vanhat Cännärit aikoinaan. Sain tarjouksen runko, kuituhaarukka, FSA BB ja headsetti sekä rahti 840€. Pallottelen lähinnä Cännärin CAAD 12/13, Canyon Endurance AL ja Duratec Cool R1 välillä. Kokemukset ja tarjoukset (koko 56) vastaavista runkoseteistä kiinnostaa kovasti. Tulossa perus sekalaiseen ajoon.
 8. Onko kokemuksia kuvioidun/cyclocross-renkaan asennuksesta Canyonin Endurace AL disciin? Minkälevyinen rengas mahtuu/suosituksia rengastyypistä ja/tai merkistä?
 9. voisko joku jelppiä kampisarjan akselin pituudessa, mikä on oikeen lainen. on sram s1250 kampisarja bb30 95mm eikä riitä pituus kun on ketjuohjari kiinni ! sillonkin kaiki osat poistettu kampisarjasta! onko spidle siis liian luhyt löysin kuvan missä on short spindle 95mm ja long spindle 101,5mm pitääkö olla pitempi malli ja käyttää siinä spacereitä?
 10. Suorapuheinen automies Jeremy Clarkson kertoo mielipiteensä Lontoon pyöräilystä. Herralla on oikeat huolensa ja vahvat mielipiteensä, mutta eihän tuota selostusta voi ilman hymyä kuunnella.
 11. Suorapuheinen automies Jeremy Clarkson kertoo mielipiteensä Lontoon pyöräilystä. Herralla on oikeat huolensa ja vahvat mielipiteensä, mutta eihän tuota selostusta voi ilman hymyä kuunnella. Katso koko uutinen
 12. Tieto löytynee vannevalmistajan sivulta?
 13. Elikkä white inceptoriin plussa renkaat? onko kokemuksia saako inceptorin orkkis vanteelle 27,5/3,0” kumia kun vakio kumit on 27,5/2,5”
 14. Jani10

  Konan testaus

  Voiko Joensuun seudulla käydä koeajamassa Konan Kahunaa tai Honzaa S koon rungolla? Liikkeistä en löytänyt kuin M koon runkoja, jotka tuntuivat vähän isoilta.
 15. Työmatkatemmosta lisää motivaatiota pyöräilyyn! Periaate: Kisa kotiovelta työpaikallesi polkupyörällä. Kaikki kanssakulkijat osallistuvat kisaan. Säännöt: Häviät, jos sinut ohitetaan.
 16. Työmatkatemmosta lisää motivaatiota pyöräilyyn! Periaate: Kisa kotiovelta työpaikallesi polkupyörällä. Kaikki kanssakulkijat osallistuvat kisaan. Säännöt: Häviät, jos sinut ohitetaan. Katso koko uutinen
 17. Moro! Elikkäs ongelmana on että ketju hyppää kovemmassa vastuksessa takarattaalla yli. Kyseessä vapaaratas. Ketjut ja ratas ovat molemmat täysin uudet. Ketjulinja ja ketjujen kireys tarkastettu. Missä mahtaa olla vika?
 18. Onko muuten teippi vaihdettava aina kun vaihtaa tuubin? Eli sanotaan vaikka jos olet ajanut tuubilla 500 km, se puhkeaa ja joudut vaihtamaan sen uuteen, niin pystyykö käyttämään samaa teippiä, vai lähteekö teippi irti tuubirenkaan mukana? Olen ainakin käsittänyt, että joissain tuubiteipeissä olisi vahvempi liimapinta vanteen puolella kuin siinä mikä vastaa tuubia
 19. Herra Semenuk tarjoilee uskomattomia linjoja Utahin kukkuloilla. Montakohan lapiomiestuntia on palanut.. Versio 4 Versio 3 Versio 2 Versio 1 https://www.redbull.com/ca-en/videos/raw-100-rupert-walker
 20. Herra Semenuk tarjoilee uskomattomia linjoja Utahin kukkuloilla. Montakohan lapiomiestuntia on palanut.. Versio 4 Versio 3 Versio 2 Versio 1 https://www.redbull.com/ca-en/videos/raw-100-rupert-walker Katso koko uutinen
 21. - Ite käytän teippiä, ajanu kohta 3kesää teipatuilla tuubeilla, no problems! - Kerra tuubi puhennu eestä, laitan tuubeihi tubeless litkut aina sisää, tääki puhkeemine hilliinty sen litkun ansiosta joten sain ajettua kotia renkaan menemättä täysin tyhjäksi. En korjaile, roskii jos reikiä. (myös varatuubi penkinalla mukana aina) - Ite käytän tällästä teippiä, Velox Jantex 76, koska se muovinen suoja teipin päällä irtoo helposti ja kestää irtivetämistä hyvin ku tuubi on paikallaan. Litkuna perus stans no tubes - Tuubisuositukset varmaa kannattaa kattoa googlella, mitä käytetää missäkin, ite ajoin viimekesän vittorialla, ei kestä kulutusta ku paskat tiet. Nyt menossa contin sprinter, toistaseks ok.
 22. Sulo

  Viritetyt fillarit

  Tehoja ei rajoiteta, mutta 25 km/h avustusrajaa nostetaan tai se poistetaan kokonaan. Moottorin valmistajan mukaan valitaan palikka, mutta voihan tuo olla, että Spessulla on näppinsä pelissä esim. Speedboxin tunnistamista/estoa varten. Toisaalta nopeussensoria voi huijata esim. tällä, joka käsittääkseni tuplaa avustuksen rajan. Ja sitten tämä asia heti kärkeen: Huomaa, että muutettujen sähköpyörien toiminta julkisilla teillä on suomessa lain vastainen. Valmistaja ja jälleenmyyjä ei vastaa Badass -tuotteiden käytöstä aiheutuvista vahingoista. Badass -tuotteilla varustetut sähköpyörät eivät ole sallittuja julkisilla teillä, pyöräilyreiteillä ja julkisilla paikoilla. Badass -tuotteilla varustettuja sähköpyöriä voi käyttää yksinomaan yksityisomistuksessa ja täysin omalla vastuulla.
 23. Ostopöksyt vahvasti jalassa..... Olen päässyt testaamaan useita eri merkkejä ja malleja, ja onhan markkinoilla hyviä pelejä! Se on selkiintynyt, että laskettelurinteitä kavutessa ja laskiessa tulee olla riittävästi joustoa! Toinen on se, että tehorajoitin pitää kytkeä huitsun hiiteen... Tällä taataan hauskuus vaihtelevassa alamäkivoittoisessa lotkotuksessa ja pitkissä reisitappajaisissa. Minulle on kerrottu, että tietyissä merkeissä rajoittimen poisto on mahdoton mm. Focus ja Spessu. Voiko pitää paikkansa?
 24. Terve, Pitkään olen ajanut maantiellä, mutten milloinkaan käyttänyt tuubirenkaita. Nyt tulin kuitenkin hankkineeksi tuubikiekot kun sattui sopivat kohdalle, joten haluaisin kysyä niiden käytöstä. Ennenhän tuubit liimattiin vanteelle, mutta onko nykyään parempi käyttää tuubiteippiä ja pitääkö se kunnolla? Entä jos tuubi puhkeaa, niin onko se vaihdettava uuteen, vai korjaako paikkausneste niin, että tuubia voi käyttää sen jälkeen normaalisti? Onko tuotesuosituksia teipiksi ja nesteeksi? Entä onko suosituksia hyväksi 25 mm tuubiksi kisakäyttöön eli riittävän kevyt ja nopea, mutta myös kestävä ja saako kyseistä tuubia edukkaasti Suomesta? t.Timo
 25. https://www.bike-components.de/en/ Tilaukset ilman toimituskuluja 4.8.2019 saakka. Aktivoituu itsestään.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.