Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. Earlier
 4. Vuoden 2020 parhaat slopestyle ja freeride runit. Katso koko uutinen
 5. Vuoden 2020 parhaat slopestyle ja freeride runit.
 6. "Mitä merkitsevät eri väriset paidat pyöräilykilpailussa? Entä mihin tarkoitukseen taittopyörä on alun perin kehitetty? Videolla selviävät nämä ja monta muuta pyöräilyfaktaa!" Katso koko uutinen
 7. "Mitä merkitsevät eri väriset paidat pyöräilykilpailussa? Entä mihin tarkoitukseen taittopyörä on alun perin kehitetty? Videolla selviävät nämä ja monta muuta pyöräilyfaktaa!"
 8. Adidas 5.10 Presents 'Wild West' starring Tom Van Steenbergen. Katso koko uutinen
 9. Adidas 5.10 Presents 'Wild West' starring Tom Van Steenbergen.
 10. Fillariosasta? Ainakin huoltavat. https://fillariosa.verkkokauppaan.fi/tuote/334377/X-Fusion-HLR-patruunan-huolto/
 11. Löytyi Facebookin Marketplacesta. Asia kunnossa :)
 12. Spessun manicci ei enää nouse. Lubetin ja rasvasin mutta ilmeisesti sisällä oleva panos on laiskistunut. Onko vinkkejä huoltoon, tai paikkaan josta löytyisi tuollainen 150mm panos? Nopeasti ja hitaasti etsimällä en heti törmännyt.
 13. Sulo

  Varastettu pyörä

  Pistä tänne tietoa. https://www.fillaritori.com/forum/26-varastetut/
 14. Minulta kähvellettin tänään pyörä. Uusi cyclocrossari. Missä muualla kuint tori.fi:ssä ja huuto.netissä niitä yleensä yritetään kaupitella? Poliisi ehti jo vähän kommentoida, että melkoisella varmuudella sitä ei löydy.
 15. Homma on edistnyt ja toisessa viestissä mainitsemani osat on asennettu onnistuneesti, pyörä on ajokuntoinen vaihteensiirtäjää lukuunottamatta. Uusi Shimano M315 8v vaihdevipu on tilattu (vaijerinkuoren kera) koska on mahdotonta hajoittamatta vaihdevipua vaihtaa siihen vaijeria. On myös tilattu todennäköisemmäksi vaihtoehdoksi SRAM X-4 takavaihtaja ja vaihdevipu. Päätin päivittää sitten tuon SR Suntour XCE DS etuhaarukankin koska jäi mieltä vaivaamaan tuo alapään laakerin sovitus ja se että joustoa on vain 100mm, myöskin jouston määrästä (100mm vs 160mm) johtuen etupää on nyt normaalia alempana. Toki tuolle ohjainlaakerille on jo adapteri tilattuna eBaysta.. Pitkän tutkiskelun ja etsiskelyn tuloksena päädyin tilaamaan SR Suntour SF18 XCM34 RL 29" 130mm - Tapered - 15x110mm Boost joustohaarukkaan, tuo 29" pyöräkoolle valinta johtui siitä että joustoa on vain 130mm, jotenka vaikka pyöräksi tulee 27,5" kokoinen niin tuo isommalle rengaskoolle tehty pidempi haarukka kompensoi rungon asentoa. Koska tuo etuharukka on BOOST maallinen niin pakko olis myös päivittää Shimanon WH-MT500 etukiekkokin alle.. Korottava HighRise OS BHS-25 ohjainkannatin on tulossa ja 25mm korottava Red Cycling Products Mountain Ohjaustanko, eiköhän näillä asennon saa korjattua haluamakseen? Loppujen lopuksi tässä käy niin että homma ei kyllä kannata, mikäli todennäköisesti vaihdan nuo vaihtajatkin niin vanhasta pyörästä jäi vain jarrut, satulaputki, satula, ketjut ja renkaat (pääli ja sisäkumit)..
 16. Kävi ikävästi ja joku kurja varasti hiilikuiturunkoisen, täysjoustollisen Ghostini. Pyörä oli vanhempaa mallia (Lector RT) mutta tykästyin kovasti siihen. Pyörässä oli 26-tuumaset renkaat joten kivan ketterä ja nopea poluilla. Katselin Ghostin sivuilta vastaavia malleja mutta heiltä lötyi vain 2 täysjoustollista hiilikuituisena ja ne olivat enemmän mountain-tyyliseen ajoon. (Onko mitään merkitystä verrattuna trail/enduro malliin ?) Nyt siis aattelin kysyä kaksi asiaa: Mikä muu valmistaja olisi suht vastaava ? (Täysjousto, 27,5" renkaat ja mielellään hiilikuitu). Käyttö olisi 70% polkuja varten ja loput maantie/kaupunki ajoa. Toinen kysymykseni olisi vakuutukseen liittyen: Jos pyytää vakuutusyhtiöltä korvaavaa pyörää, onko se mahdotonta saada hiilikuituisena+täysjoustollisena vastaava vai lykkääkö ne sulle jonkun halvimman jouston tai kuiturunkoisen ? -Tomi
 17. No eiköhän se tästä pyöräprojektista vielä toimiva kulkine tule. Oli TM artikkeli juurikin näistä polkupyörien standadien putteesta ja kuinka joutuu itse selvittelemään pyörän tarvittavat osat purkamalla pyörä (koska jostain syystä manuaaleja ei pyöriin ole) https://tekniikanmaailma.fi/jonkun-pitaisi-kertoa-maastopyoravalmistajille-mika-on-standardi-tassa-on-opas-maastopyorien-standardiviidakkoon/ No olipas halpa tuo Shimanon bl-mt200 jarru..
 18. Kiva kun joku tännekkin päivittää. Kiva projekti sinulla, uskon että saat pyörän vielä kasaan, joskus voi pyörästandardi viidakko luoda turhia hankintoja, eli vääriä osia. bl-mt200 olis saanut uuden aika edullisesti, mutta oppiihan ainakin rakentelemaan, itse vaihtaessa letkua. Onnea rakenteluille, yritän muistaa seurata tätä ja koko sivustoa. Edit. Olikin etujarru, mutta hintaluokka näkyy.
 19. Itse itselleni vastaten.. Eipä tuohon Shimano Tourney FH-TX505 takanapaan mitään adaptereita netistä löytynyt, tilattu uusi takakiekko Shimano WH-MT500 MTB Takapyörä 27,5" Disc CL Clincher E-Thru 142mm. Shimano BL-MT200 hydraudinen takajarruun tilasin uuden Shimano SM-BH59-JK-SS 1,7 metrisen jarruputken. Jarruneste näyttäisi olevan mineraaliölypohjaista hydrauliikkaöljyä, väristä päätellen taitanee olla todellisuudessa auton ohjaustehostinölyä (tuohon mineraaliölypohjaisen jarrunesteeseen ei järjestelmää pesemättä voi missään nimessä sotkea normaalia DOT 5.1 jarrunestettä)? Vanhasta pyörästä ei tietenkään käynyt keskiölaakeri, se tuli hankittua uusi Shimano UN26 BSA Nelikanttikeskiö ja kammiksi Truvativ E400 42H 170mm 1-9v kampisarja ketjusuojalla. Mietityttää vain tuo keskiölaakerin akselin mitta, toivottavasti 113mm oikea vaihtoehto (toinen olisi ollut 123mm) koska eturattaita on vain yksi. Jos tästä vielä pyörä syntyy (eikä satojen eurojen arvoista metalliromua) niin katsellaan sitten parempaa kohtuuhintaista takavaihtajaa ja siihen rataspakkaa, ehkäpä myös jossain vaiheessa etuhaarukkaa..
 20. Päätin päivittää vahan maastopyöräni uuteen uskoon VOTEC VM Framekitin avulla kun oli hyvässä tarjouksessa, suurimmaksi ongelmaksi muodostuo takapyörän takanapa ja sen kiinnitys. Votecissa on takahaarukassa 12mm pyöreät reijät ja mukana tulee Syntace X-12 pikakiinnitys, vanha pikakiinnikkeinen Shimano Tourney FH-TX505 takanapa ei tuohon käy sellaisenaan. Joudunko hankkimaan nyt uuden takanavan ja rataspakan vai saako tuohon kiinnitykseen jonkinmoista adapteria? Jarruista olisi myös kysymys, vanha Shimano BL-MT200 hydraudinen takajarru kävi takahaarukkaan paikalleen mutta jarruputki kävi liian lyhyeksi, millaista jarruputkea tuohon pitää hankkia? Myös onko jarrujen ilmaus vaikeaa ja käykö tavallinen DOT4 jarruneste? Vanha jostohaarukka kävi sellaisenan mutta votecin rungossa oli haarukan alapään laakeri jostain syystä normaalia suurempi halkaisijaltaan, ongelma ratkesi vähän pielavetelisellä patentilla, vanhan laakerin kuppia ja muovisuojusta käytettiin adapterina välissä jolla välus saatiin kohtuullisesti pois, olisiko tuohon ollut olemassa valmista sovitinholkkia/prikkaa? Kyllä tämä vielä tästä iloksi muuttuu..
 21. Rampe

  Mysteeripyörä

  paljon samaa näköä mutta en nähnyt aivan samanlaista
 22. Sulo

  Mysteeripyörä

  Electra? https://electra.trekbikes.com/us/en_US/bikes/electra-bikes/cruiser-bikes/c/EB600/
 23. Rampe

  polkimen kierre

  eli jos pyörääni ei sovi 9/16 polkimet niin onko silloin ainoana vaihtoehtona 1/2 kierteillä olevat ?
 24. Rampe

  Mysteeripyörä

  Tuli ostettua tämmöinen cruiseri mutta ei mitään tietoa mikä malli/merkki löytyykö täältä asiantuntijoita ?
 25. X-Caliber, koska karvan verran parempi malli ja ylivuotinen, niin hintakin oletettavasti kohdillaan.
 26. Hei Etsinnässä pojalle ensimmäinen mtb. Kumpi: Trek Marlin 7 2021 vai Trek X-Caliber 7 2020?
 27. Taitaa olla hintalappu enemmän kuin kohdillaan
 28. Harkitsen varastetun Scott Metrix Speed Disc hybridin tilalle hiukan urheilullisempaa mallia. Tykästyin Scott Addict 25 19 Disc malliin, jossa pitkälti nämä osat: https://www.scott-sports.com/in/en/product/scott-contessa-addict-25-disc-bike (linkissä naisten malli, mutta osat samat). Saisin tehtyä kaupat hintaan 1400€ ko. pyörästä uutena. Mitä mieltä, olisiko samassa hintaluokassa järkevämpiä vaihtoehtoja? Kiitos vastauksista jo etukäteen!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.