Jump to content

Densen

Jäsen
  • Viestit

    1 320
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Voitettuja päiviä

    21

Densen last won the day on 9. Toukokuuta

Densen had the most liked content!

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

Densen's Achievements

  1. Tänään lyhyen noin puolen tunnin maastolenkin Espoon keskuspuistossa.
  2. Jep. Koira löysi kylässä ollessamme tummasuklaalevyn ja pisti puoli pakettia poskeensa. Nyt eläinlääkärissä. Ei tuo nyt hengenvaarassa ole mutta koska koira on pieni, niin oksennutusreissu tarpeen. Useampi sata tullee maksamaan.
  3. Densen

    Pyörällä kikkailu

    Pitäis taas kikkailuakin lisätä. Pari kertaa manuaalia testasin edellisellä fillarilenkillä ja ei oikein lähtenyt. Myös paikoillaan tasapainoilu tuntuu hankalammalta, kun sitä on tullut tehtyä harvemmin. Jouduin punaisissa valoissa lopulta laittaa jalan maahan.
  4. Mun tilaus oli L-kokoinen mutta aivan turhan leveä se on. M olis saattanut olla parempi mutta riskinä on silloin saada liian lyhyt malli.
  5. Densen

    Punttiketju

    Mulla on nyt vähän uutta nostetta tässä salitouhussa. Salikortti ryhmäliikuntoineen työpaikalla olevalle salille on edelleen voimassa tän ja ens kuun mutta ostin jo myös uuden kortin pelkälle kuntosalille aivan kodin viereen. 1,2 km kotiovelta. Olen nyt käynyt jo pari kertaa kun torstaina tuli kortti voimaan. Kuva kun kävellen, pyörällä tai hölkkäämällä pääsee muutamassa minuutissa. Tänään toimistopäivä ja täälläkin salilla tuli jo piipahdettua. Lisäpainoleuka meni 20 kilolla. Tosin varpaat maassa lähtöhetkellä. Hetken päästä koitin pistää ensin jalat koukkuun eli kunnolla oikeasti ensin roikkumaan ja sen jälkeen kun koitin niin jäi nenään saakka veto eli ei ihan leuan alle asti. Jännästi työkaverini ei saa 20 kilolla leukaa ja 15 kilolla saan itse 2 ja hän yhden. Mutta sitten jos teemme 10 kilolla tai ilman lisäpainoja niin hän saa pari kappaletta enemmän. Esim kymmenellä sain tänään noiden isompien jälkeen vain 3,5 leukaa ja hän veti 5. Ja perään ilman painoja minä 7 ja hän 9. Elopainomme on suunnilleen sama, minä pari kiloa ehkä painavampi mutta olen selkeästi yli 10 cm pidempi ja (ja siten vähän laihempi).
  6. Densen

    Punttiketju

    heh, lähellä saisi sijaita, jos neljässä minuutissa aikoisi ehtiä lääkäriin.
  7. Kiva että oli avuksi! Itsekin löysin tämän kikan vasta suht hiljattain. Tällä hetkellä mulla ei ole enää inserttejä missään renkaissa niin vähän helpommalla pääsee mutta voi ne tiukasti istua hyllyllä ilmankin. Uusin ongelma sattui eilen ohuessa xc-maastorenkaassa kesken. Ihme jaksottaista suhinaa alkoi kuulumaan parin kilsan ajon jälkeen. Pysähdyin katsomaan, niin litkua suihkusi komeasti ohuena viivana renkaasta yhdestä kohtaa erään nappulan juuresta. Vauhdissa ei siis paikkaantunut vaikka reikä oli todella pieni. Mutta kun käänsin sen kohdan kumia alas maata vasten (litkulammikko renkaan sisällä tuli reiän päälle, niin litku onnistui reiän tukkimaan ja loppulenkki 30 km meni ongelmitta. Vaikka tätä suihkuamista kesti ensin muutama kymmenen sekuntia varmaan niin painetta oli renkaassa edelleen hyvin. Hyvin pienestä reiästä siis kyse. Pitääkin muistaa nyt joku lähipäivä kotona ottaa rengas irti ja laittaa kyseiseen kohtaan sisäpuolelle paikkalappu. Ei noi litkun (Stans no tubes) paikkaamat loputtomiin pidä vaan saattaa alkaa vuotamaan uudelleen kun seuraavan kerran pumppaa enemmän painetta.
  8. Näköjään kesä koittaa alkuviikosta.
  9. Aihe kiinnostaa. Täysikasvuinen teinipoika kaipais "pelituolia". Niskatuki ei varmaan välttämättömyys mutta muutoin Jopotuisen speksit kuulostaa hyviltä.
  10. Olen ihmetellyt, kun naapuripyöräilyfoorumin oikeuteni on oudosti yhtäkkiä rajatut. Voin kirjautua mutta en voi kirjoittaa viestejä. Koko painike puuttuu uudelle viestille ja jos koittaa lainaa painikkeen kautta vastata muiden viesteihin tulee herja ettei oikeudet riitä. Lähetin muutama päivä sitten ylläpidolle ihmettelyn mutten ole saanut vastausta. Vaihdoin sähköpostiosoitteeni ja salasanan onnistuneesti tätä ongelmaa ennen. Onkohan siellä jokin manuaalista hyväksymistointa ylläpidolta edellyttävä suojamekanismi.
  11. Lähden ajamaan Nuuksio Bike parkin avajaispäivään. Kahvit vielä naamariin ensin kotona.
  12. Mun mielestä myös tyylikäs. Ymmärrän toki jos ei halua mustalla taululla.
  13. Totta. Hyvin saman näköinen Patekin kanssa. Ja kumpikaan ei mun mielestä yhtään tyylikäs.
  14. Vuokrasähköpotkulaudoissa pitäis myös olla painoraja (niin kuin onkin) mutta myös painontunnistin. Esim 100 kg. Ehkäisisi kiellettyä 2 päällä (välillä kolmekin) ajamista.
  15. Lentokoneiden tai siis lentoyhtiöiden osalta olen aina miettinyt, että normaaliin lippuun pitäisi kuulua oikeus tuoda x kiloa (esim 100 kg) "tavaraa" matkustajan paino ja laukut yhteenlaskien. Ylimenevää kohtalaisella lisämaksulla sitten toki myös esim. 2 euroa kilo. On tyhmää, että 70 kiloinen tai 90 kiloinen saa ottaa enintään 8 kg käsimatkatavaran yhtä lailla kuin 170 kiloinen jonka vieressä ei edes pysty/viitsi/halua kukaan istua. Ihmiset totta kai painaa eri määrän luonnostaan ihan pituuden vuoksi ja siksi lippuun kuuluva painoraja ei saa olla liian matala mutta esim 120 kilon ylittävät painot on jo "oma valinta" ja tämän tyylisissä asioissa (lentomatkustaminen) painohinnoittelu tavaroiden lisäksi myös matkustajalle olisi reilua.
×
×
  • Luo uusi...

Tärkeää tietoa

Hyväksy Käyttöehdot ja Tietosuojakäyntö.