Jump to content

Sulo

Ylläpitäjä
 • Content Count

  462
 • Joined

 • Last visited

Profiilin tiedot

 • Location:
  Jyväskylä

Recent Profile Visitors

3,961 profile views
 1. Täältä kun vilkuilee, niin halpoja ovat. Tässä ehkä lähellä, hintalappu $40 vuonna 2012 Teknisesti aika on ajanut lujaa ohi ja arvo sen myötä myös.
 2. Reklamaatiomailin jälkeen oikea piuha saapui Lupinelta veloituksetta ja asennusurakka saatiin päätökseen. Asennushien kuivuttua ja lyhyen käyttökokemuksen perusteella kehuisin hyväksi ostokseksi. Hintalappu on ruma, mutta koska laki, turvallisuus ja käyttömukavuus, niin kyllä sen sulattaa. Pari vuotta sitten ostettu käyttämätön akkuvalo joutaa kiertoon, lyhyenmatkanpyöräilijänä se jäi aina laittamatta. Lisää juttua tieliikennelaista:
 3. Jaa'a, itselläni H1700 + Ice Spikerit ja hiki tulee asentaessa, ei pullahtele ei. Tarkasta renkaan kyljestä, että on varmasti 27,5. Meneekö toinen puoli renkaasta helpommin päälle, kuin toinen? Voisiko lanka olla sittenkin toiselta puolelta poikki?
 4. Kyseessä siis uusi yhdistelmä? Renkaiden ja kehien tarkat mallit?
 5. Tulipahan otettua hieman paskanmakuiset maistiaiset Lupinen uutuudesta. Asiat olivat hyvin pitkälti omaa huolimattomuutta, mutta ehkäpä näistä tiedoista on iloa jollekin muulle. Valoa on saatavilla neljässä eri koossa (31.8mm, 34.9mm, 35.6mm ja 36.4mm). Kuten mitoista näkee, valon kiinnitys tapahtuu satulatolppaan. En kuitenkaan ottanut huomioon, että valolla/kiinnikkeellä on myös tarkoitus korvata vanha satulapanta, joten siitä löytyy halkaisijaa pienentävä lippa/huuli runkoa vasten. En kuitenkaan halunnut tätä tehdä, koska tolpan valumisen kanssa on ollut ongelmia, enkä halunnut ottaa riskiä kiinnikkeiden kierteiden korkkaamisen kanssa. Ongelmasta selviää näppärästi Dremelillä alta tunnissa.. melko jämäkälle alumiinille vaikutti. Toinen tyriminen tapahtui kaapelin kanssa, joka pitää erikseen ostaa jo valmiiksi sikahintaisen valon lisäksi. Tähän ei käy etuvalolle tarkoitettu 140 cm kaapeli, koska mootoriin tuleva kiinnike on erilainen. Oikea takavalolle tarkoitettu kaapeli on 13 cm pitkä, ja sen mukana tulee ilmeisesti kolvauksen tarpeen poistavat pikaliittimet. Lupinen kaupasta ei Boschin takakaapelia ollut tarjolla, joten oletin tämän kelpaavan.. ei kelvannut. Lisäksi hissitolpan kanssa tuli ongelmia, sillä valon alumiininen kiinnike ei jousta. Rungon sisäiset kaapeliteippaukset piti purkaa, jotta sai löysiä tarpeeksi tolpan vetämiseksi kokonaan irti. Johdonpidikkeiden liima oli myös surkeaa, pikaliimaa sai käyttää. Nyt sitten odotellaan uutta kaapelia saapuvaksi ja puretaan sen jälleen moottorin kotelointi uudelleen atomeiksi.
 6. Kiinnitystapa ratkaisee: ISCG03 (OLD), ISCG05 tai BSA. Tai sitten runkoon kiinnitettävä. https://www.bike-discount.de/en/shop/chain-guides-384 @Jumitzu
 7. Kannattanee varmaan ensin koittaa kiristellä, jos ei auta, niin takuuhuoltoon.
 8. Ajatukseni oli nimenomaan koittaa säilyttää alkuperäinen maali. Laita kuvat ennen ja jälkeen, niin ihastellaan
 9. Hio hellästi lakan läpi, irroita tarrat lämmön avulla, hio ja kiillota maali, lopuksi uusi lakka päälle. Enempää googlaamatta lähtisin noin liikkeelle Pelkkää lakkaa poistavan myrkyn etsiminen voisi toisaalta olla fiksumpu veto..
 10. Tieto löytynee vannevalmistajan sivulta?
 11. Sulo

  Viritetyt fillarit

  Tehoja ei rajoiteta, mutta 25 km/h avustusrajaa nostetaan tai se poistetaan kokonaan. Moottorin valmistajan mukaan valitaan palikka, mutta voihan tuo olla, että Spessulla on näppinsä pelissä esim. Speedboxin tunnistamista/estoa varten. Toisaalta nopeussensoria voi huijata esim. tällä, joka käsittääkseni tuplaa avustuksen rajan. Ja sitten tämä asia heti kärkeen: Huomaa, että muutettujen sähköpyörien toiminta julkisilla teillä on suomessa lain vastainen. Valmistaja ja jälleenmyyjä ei vastaa Badass -tuotteiden käytöstä aiheutuvista vahingoista. Badass -tuotteilla varustetut sähköpyörät eivät ole sallittuja julkisilla teillä, pyöräilyreiteillä ja julkisilla paikoilla. Badass -tuotteilla varustettuja sähköpyöriä voi käyttää yksinomaan yksityisomistuksessa ja täysin omalla vastuulla.
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.