Kessiakoff Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 (edited) 17 hours ago, tommi2 said: . Söisin useamminkin ellei aiheuttaisi meteorismia. Löytyy intialaisista ruokakaupoista myös nimellä hing ja Wikipediasta haulla "asafoetida". Edited January 7, 2023 by Kessiakoff
Kessiakoff Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Täällä saa näköjään olla vapaasti näsäviisaskin! Mikä on tietysti hieno juttu... Tietysti niin että kun intialaisessa keittiössä on iät ajat tehty ruokaa pavuista sun muista palkokasveista, niin siellä on hiffattu mikä auttaa ruuansulatuksessa niin ettei ikävää kaasunmuodostusta tapahdu - tai let's be realistic - niin että pierettää mahdollisimman vähän. Jännä mauste. Haisee tosiaan melko pahalle, mutta eihän sitä ole tarkoitus nenään laittaa vaan vähän kuumentaa öljyssä ja lisätä ruokaan jossain vaiheessa, yleensä kai heti alussa, mutta joskus myös viimeiseksi. Anglofiilinä sinulle ei pitäisi olla ongelma eikä mikään tykätä tämmöisistä intialaisista mauista!
Jopotuinen Posted January 7, 2023 Author Posted January 7, 2023 Pierun ihmisiä hauskuutta olemus... Eräs tuttava tiesi kertoa, että pieru perustuu miljooniin ilmassa leijuviin pieniin kaasukupliin. Nenään joutuessaan ne sitten osuvat nenäkarvoihin, puhkeavat ja aiheuttavat sen hajun tuntemuksen. Ja ihmetteli kovasti, miksi oma pieru haisee hyvältä Olen myös jostakin lukenut väittämän, että pieru alentaisi verenpainetta. Helposti kuitenkin kuvittelisin asian olevan paremminkin toisin päin, ainakin jos piereskelijä on joku muu
tommi2 Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 1 tunti sitten, Kessiakoff kirjoitti: Täällä saa näköjään olla vapaasti näsäviisaskin! Mikä on tietysti hieno juttu... Tietysti niin että kun intialaisessa keittiössä on iät ajat tehty ruokaa pavuista sun muista palkokasveista, niin siellä on hiffattu mikä auttaa ruuansulatuksessa niin ettei ikävää kaasunmuodostusta tapahdu - tai let's be realistic - niin että pierettää mahdollisimman vähän. Jännä mauste. Haisee tosiaan melko pahalle, mutta eihän sitä ole tarkoitus nenään laittaa vaan vähän kuumentaa öljyssä ja lisätä ruokaan jossain vaiheessa, yleensä kai heti alussa, mutta joskus myös viimeiseksi. Anglofiilinä sinulle ei pitäisi olla ongelma eikä mikään tykätä tämmöisistä intialaisista mauista! Mä luin tosta sen verran kun jaksoin (eli vähän wikipediasta), mutta ei löytynyt tuota ominaisuutta. Ei näsäviisautta, ellei sitten tahatonta, ihan rehellinen kysymys, kun kerran tiedät kaiken 😜 (tahallinen lisätty näsäviisastelu)
Jopotuinen Posted January 7, 2023 Author Posted January 7, 2023 Tänään vedettiin sitten minestronen loput. Jessus, että oli hyvää! Tämäkin oli vain parantanut vauhtiaan ollessaan jääkaapissa muutaman päivän, kuten sopat ja vatkulit nyt yleensäkin.
Gaastra Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Keitettyjä perunoita sekä nk. perinteistä jauhelihakastiketta.
wertiy Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 Viikonlopulta ylitse jäänyt tortilla. Lemppari pikaruoka mitä tulee syötyä 2-4 kertaakuukaudessa.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now