Jump to content

Felttimies

Jäsen
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

About Felttimies

 • Birthday 06/13/1983

Contact Methods

 • Homepage:
  http://fltspd.com

Profiilin tiedot

 • Location:
  Lpr

Recent Profile Visitors

1,657 profile views
 • VSS

 • KK

 1. No ei ainakaan kuulu olla noin lujassa.. Onks nelikantti keskiö vai millane? Kai muistit ulosvedintä käyttäessä antaa vasaralla tärskyn siihe jumissa olleesee kampee samalla ku kirrasit ulosvetimen ruuvista momenttia kovemmalle? Kova tärsky teräsvasaralla auttaa monesti..
 2. Felttimies

  Fillaritori nurin

  Elisan liittymillä ilmeisesti ongelmia taas fillaritorin puolella?
 3. Pakka käy sellasenaa suoraa, kannattaaha samalla sit vaihtaa uus ketjukin.
 4. Hui hitto, miun pitää iha parituntii kyl ootella et on senverra laskenu mahanpohjalla murkinat et pystyy lähtee ajamaa ilman nieleskelemisiä..
 5. Ite en jaksa ajaa jos vejän jotai raskasta sapuskaa enne ajamista. Edellisenä iltana iltapalan yhteydessä leipää vähä lisänä jos seuraavana päivänä pitää ajaa pitempää. Aamulla normi puuro aamupala siihe vähä pähkinöitä sekaa ni niillä jaksaa kyllä. Sit jos alkaa tarkotus ajaa yli 3h ni banaani puolessavälissä riittää itelle.
 6. Itellä on rotorin qringit kummassaki maantiepyörässä, toisessa 50T ja toisessa 53T. Iha mukava niillä on ajella..
 7. Ja myöskin nohevaa asiakaspalvelua, kysyin erästä Feltin brändäämää stemmiä, heillä ei sellasta ollut ja kyselivät sitä jopa saksan varastoltakin mutta ei ollu hyllykamaa. Olin hieman yllättynyt koska näkivät noinkin paljon vaivaa pelkästään stemmikyselyn takia. Suuri plussa kyllä Lundbergille!!!
 8. Voi olla juurikin kuten totesit, harmi ku ei taida olla tällähetkellä 30-12 pakkaa enää jälellä, oisin testannu omassa maantiepyörässä ku edessä on juurikin 50t qring.
 9. Vähä riippuu tietty käyttötarkotuksesta, jos satunnaisesti ajaa jätskille/kaljalle ni varmaa se ja sama millane konkeli on alla, jos taas enemmä arkikäyttöö/työmatkaa ni varmaa vois olla sit järkevämpää ostaa vaikka laadukas käytetty? Ihan siis oma mielipide asiasta.
 10. Eikös ultegran short cage riitä 30piikkisee takarattaasee asti, muistelisin näin...?
 11. Ite löysin tän vast tänävuonna googlettelemalla. Tällä hetkellä kyllä oma suosikkini näistä nettipuljuista.
 12. Felttimies

  Kehityskeskustelu

  Joo toimii, pidin siellä tota omaa alkuu mut pääpaino ku on enemmä ja enemmä pyöräilyssä ni siirrytää aiheesee kuuluvalle foorumille. Sain myös kaikki juoksutavotteet nakuteltuu ni juoksuinto vähä lakas samalla. e: siirränki noi ajopäiväkirjaprojektit tonne omalle palvelimelle kotisivujen kylkee, harrastusmielessä tulee tusattua noita ni samalla testaan ton blogihomman...
 13. Felttimies

  Kehityskeskustelu

  Kiits. Kyllähä tuo pyöräily on lähellä sydäntä.. Pitää alkaa tota "blogia" pitämää yllä kannatusmielessä, tiiä vaikka saatas muitaki aktiiveja tekemää samoin..
 14. Felttimies

  Kehityskeskustelu

  En oikei tunne tota blogipuolta, ja toiseksee jos sinne tulee uusi viesti ni näkyykö se missää vastaavalla tavalla kuin uusi viesti ketjussa?
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.