Jump to content

VSS

Jäsen
 • Viestit

  144
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. VSS

  Huonoia tuuria

  Tuohon hintaluokkaan, 29 jossa hieman paremmat osat kuin Feltissä: https://www.bikeshop.fi/Kona-Mahuna/ekauppa/pKOMH/ Runkokokoa voi verrata aikasemman pyörän kokoon ja geometriaan jos se tuntui hyvältä. Varmaan saa Hi5bikesin kautta jos haluaa suosia lähikauppaa.
 2. VSS

  Kuva topic

 3. VSS

  Veskun säädöt

  Hienoa! Toiset tekee mitä ne osaa ja toiset tekee mitä ne haluu. Voiko kaikkia eri alumiineja sulatella sekaisin niin että niistä tulee vielä ihan kestävää. Tyyliin 6000 ja 7000 sarjaa sekaisin? Entä tarviiko valetuille osille jotain jälkikäsittelyä lämmöllä tms. ? Miten meinasit testata kestävyyttä?
 4. VSS

  GT Grade

  Onhan se vähän muuttunut vuoden aikana. Renkaina 35mm Schwalbe Marathon Winter. Edessä pitäisi vielä lokarin kiinnitystä parantaa ja tehdä hieman lisätilaa.
 5. VSS

  GT Grade

  Kyllähän tuo suht kallis oli vaikka itse kiekot rakensin. Jos laskisi vain etukiekon ja valot niin: - Dynamonapa 80€ - Pinnat ~30€ - Kehä 70€ - Etuvalo 120€ / Takavalo 16€ Yhteensä: 316€ Takakiekkossa hieman kalliimpi napa. Probikeshop.fr on pitänyt hiljaiseloa takuiden osalta, täytyypä laittaa viestiä. Tuskinpa on mitään tulossa.
 6. VSS

  GT Grade

  Eipä tuossa huomaa mitään lisävastusta. Ensimmäinen dynamonapa joten perus ihmettelyt kun akselia pyöritteli ja tuntui kuin laakerit olisi täysin jumissa. Oikeasti tuo johtuu vain magneeteista jotka on navan sisällä, herkästi rullaa tien päällä ja mitään lisä ääniä ei kuulu. Valot pysyy muutaman minuutin päällä vaikka pysähtyy ja etuvalo kirkastuu jo kun pyörää taluttaa eteenpäin. Ihan kätevä esim. liikennevaloissa. Tossa valossa on myös USB portti josta voi ladata puhelinta tms. kun valo on pois käytöstä. Vähän tekisi mieli rakentaa maastopyöräänkin dynamokiekko ja kokeilla miten sillä pärjäisi metsässä hitaassa nopeuksissa. Luulen että kypärä valo olisi pakollinen lisä metsässä.
 7. VSS

  GT Grade

  Pitkän speksauksen tuloksena päädyin dynamonavan hankintaan. Samalla askartelin koko kiekkosetin että fengshui pysyy kunnossa. Ensimmäistä kertaa etukiekosta tuli painavampi kuin takakiekosta. Shutter Precision PD-8 QR 28H Hunt 4 Season Gravel disc DT Swiss Revolution (2,0/1,5) 12mm messinki nipat Shimano SM-RT66 160mm DTSwiss 350 135mm 28H Hunt 4 Season Gravel disc DT Swiss Revolution (2,0/1,5) 12mm messinki nipat Shimano SM-RT66 160mm Dynamovaloksi tuli Busch + Müller Lumotec IQ2 Luxos U ja takavaloksi Busch + Müller Secula Plus LED. Ekan lenkin jälkeen on ihan kiva etuvalo 90 lux valoteholla. Ja lokaritkin on taisteltu kiinni. Täytyy pistää kuvaa kokonaisuudesta kunhan kerkeää.
 8. VSS

  V-jarrujen laahaus kääntyessä

  Voisiko ohjaustangosta tulevat vaijerit olla sen verran sekaisin että jarruvaijeri kiristyy kun ohjaustankoa kääntää?
 9. VSS

  Tubeless ongelmat ja ratkaisut

  Jotkut netissä meinasivat että pikaliimat kuivattaisivat kumia liikaa jonka jälkeen kumi sekä liima alkaisi murtua. Tietysti riippuu varmasti liimastakin. En ole kokeillut pikaliimoja, voi tietty ensiapuna toimia.
 10. VSS

  Hyvät tarjoukset

  Tuote: Kaikki pyöräilykengät -25% (Diadora, Northwave, Scott) Hinta: - Kauppa: xxl.fi Voimassa: 16.8. klo 10 Linkki: https://www.xxl.fi/
 11. VSS

  Tubeless ongelmat ja ratkaisut

  No eipä se Liquisole toiminut kuin reilu 350km takarenkaassa. Liima vaan irtosi renkaasta. No ainakin sillä saa vähän lisäaikaa jos joutuu odottelemaan uutta rengasta...
 12. VSS

  Innova maantierengas

  Paino ja kuva olis kiva.
 13. VSS

  Pitkät lenkit (yli 3h)

  Tämmönen tänään: https://flow.polar.com/training/analysis/1622350306# Sopivan rennosti tuli ajettua kun piti keskittyä vähän navigointiin. Kääntöpisteessä alkoi sataa niin piti yrittää ajaa vähän kovempaa sadetta karkuun. Sade meni sitten suht nopeasti yli joten olisi ollut parempi jäädä paikalleen odottelemaan.
 14. VSS

  Pitkät lenkit (yli 3h)

  Kyllähän tänne viitti ja saa kaikki kirjoitella. Mielessä on kokeilla miten pitkälle sitä oikein pääsisi päivässä, on vaan kalenteri täynnä kaikenlaista menoa ja tekemistä että vaikea löytää kahta päivää. (Ajattelin varata toisen päivän palautumiseen.)
 15. VSS

  GT Grade

  Kun Sector 28 renkaat tuli kuitenkin tilattua niin laitoin eteen semmoisen testimielessä. Keskikohdan sileä osuus näyttäissi olevan lähes saman levyinen molemmissa renkaissa.
×

Tärkeää tietoa

Hyväksy Käyttöehdot ja Tietosuojakäyntö.