Jump to content

VSS

Jäsen
 • Content Count

  144
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tuohon hintaluokkaan, 29 jossa hieman paremmat osat kuin Feltissä: https://www.bikeshop.fi/Kona-Mahuna/ekauppa/pKOMH/ Runkokokoa voi verrata aikasemman pyörän kokoon ja geometriaan jos se tuntui hyvältä. Varmaan saa Hi5bikesin kautta jos haluaa suosia lähikauppaa.
 2. Hienoa! Toiset tekee mitä ne osaa ja toiset tekee mitä ne haluu. Voiko kaikkia eri alumiineja sulatella sekaisin niin että niistä tulee vielä ihan kestävää. Tyyliin 6000 ja 7000 sarjaa sekaisin? Entä tarviiko valetuille osille jotain jälkikäsittelyä lämmöllä tms. ? Miten meinasit testata kestävyyttä?
 3. Onhan se vähän muuttunut vuoden aikana. Renkaina 35mm Schwalbe Marathon Winter. Edessä pitäisi vielä lokarin kiinnitystä parantaa ja tehdä hieman lisätilaa.
 4. Kyllähän tuo suht kallis oli vaikka itse kiekot rakensin. Jos laskisi vain etukiekon ja valot niin: - Dynamonapa 80€ - Pinnat ~30€ - Kehä 70€ - Etuvalo 120€ / Takavalo 16€ Yhteensä: 316€ Takakiekkossa hieman kalliimpi napa. Probikeshop.fr on pitänyt hiljaiseloa takuiden osalta, täytyypä laittaa viestiä. Tuskinpa on mitään tulossa.
 5. Eipä tuossa huomaa mitään lisävastusta. Ensimmäinen dynamonapa joten perus ihmettelyt kun akselia pyöritteli ja tuntui kuin laakerit olisi täysin jumissa. Oikeasti tuo johtuu vain magneeteista jotka on navan sisällä, herkästi rullaa tien päällä ja mitään lisä ääniä ei kuulu. Valot pysyy muutaman minuutin päällä vaikka pysähtyy ja etuvalo kirkastuu jo kun pyörää taluttaa eteenpäin. Ihan kätevä esim. liikennevaloissa. Tossa valossa on myös USB portti josta voi ladata puhelinta tms. kun valo on pois käytöstä. Vähän tekisi mieli rakentaa maastopyöräänkin dynamokiekko ja kokeilla miten si
 6. Pitkän speksauksen tuloksena päädyin dynamonavan hankintaan. Samalla askartelin koko kiekkosetin että fengshui pysyy kunnossa. Ensimmäistä kertaa etukiekosta tuli painavampi kuin takakiekosta. Shutter Precision PD-8 QR 28H Hunt 4 Season Gravel disc DT Swiss Revolution (2,0/1,5) 12mm messinki nipat Shimano SM-RT66 160mm DTSwiss 350 135mm 28H Hunt 4 Season Gravel disc DT Swiss Revolution (2,0/1,5) 12mm messinki nipat Shimano SM-RT66 160mm Dynamovaloksi tuli Busch + Müller Lumotec IQ2 Luxos U ja takavaloksi Busch + Müller Secula Plus LED. Eka
 7. Voisiko ohjaustangosta tulevat vaijerit olla sen verran sekaisin että jarruvaijeri kiristyy kun ohjaustankoa kääntää?
 8. Jotkut netissä meinasivat että pikaliimat kuivattaisivat kumia liikaa jonka jälkeen kumi sekä liima alkaisi murtua. Tietysti riippuu varmasti liimastakin. En ole kokeillut pikaliimoja, voi tietty ensiapuna toimia.
 9. Tuote: Kaikki pyöräilykengät -25% (Diadora, Northwave, Scott) Hinta: - Kauppa: xxl.fi Voimassa: 16.8. klo 10 Linkki: https://www.xxl.fi/
 10. No eipä se Liquisole toiminut kuin reilu 350km takarenkaassa. Liima vaan irtosi renkaasta. No ainakin sillä saa vähän lisäaikaa jos joutuu odottelemaan uutta rengasta...
 11. Tämmönen tänään: https://flow.polar.com/training/analysis/1622350306# Sopivan rennosti tuli ajettua kun piti keskittyä vähän navigointiin. Kääntöpisteessä alkoi sataa niin piti yrittää ajaa vähän kovempaa sadetta karkuun. Sade meni sitten suht nopeasti yli joten olisi ollut parempi jäädä paikalleen odottelemaan.
 12. Kyllähän tänne viitti ja saa kaikki kirjoitella. Mielessä on kokeilla miten pitkälle sitä oikein pääsisi päivässä, on vaan kalenteri täynnä kaikenlaista menoa ja tekemistä että vaikea löytää kahta päivää. (Ajattelin varata toisen päivän palautumiseen.)
 13. Kun Sector 28 renkaat tuli kuitenkin tilattua niin laitoin eteen semmoisen testimielessä. Keskikohdan sileä osuus näyttäissi olevan lähes saman levyinen molemmissa renkaissa.
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.