Jopotuinen Posted November 17 Author Share Posted November 17 Liha-perunaliuska laatikkota eilen ja tänään. On se vaan niin julmetun hyvää. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tempokisu Posted November 17 Share Posted November 17 Vaihteeksi paistettua lohta, oli kyllä hyvää. Ohuet viipaleet ja kunnolla paistettu ( eikä mitään että keskeltä pinkki) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tempokisu Posted November 19 Share Posted November 19 Eilen piti olla toinen puoli lohesta, mutta heräsin päiväunilta niin myöhään että siinä enää ruokaa alkanu laittaan...niin se toinen puoli lohesta paistui äskön. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopotuinen Posted November 19 Author Share Posted November 19 Liiterin halpuutuksesta hankittu savusiika salaattikasan päällä, jossa jotain sydänsalaatin näköistä, viinirypäleitä, luumutomaatteja, kurkkua sekä sinihomejuuston siivuja. Kastikkeena omasta päästä tehtyä sotkua: Hunajaa, etikkaa, oliiviöljyä. Kaapista löytynyt avettu kreikkalainen jugurtti löysi loppusijoituksensa myös tuolta ja vähän mandariinin kuorta ja lientä. Ripaus vielä sormisuolaa ja sehän alkoi maistua ihan kelvolta. Oikeaoppisesti tehtynä varmaan sitten hiukan toisin. Kalasta jäi vielä vajaa puolet, joskos vaikka huomenissa sitten, kun Rouva lupautus piipahtaa hommissa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Köfte Posted November 19 Share Posted November 19 Uuniperunoita (puu-uuni) savulohitäytteellä. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpensau Posted November 20 Share Posted November 20 (edited) 9.11.2023 klo 13.21, mgcc kirjoitti: Miksi ei ole kotilaisilla valmistajilla samanlaista tuotetta. Emmentalia ja edameita kyllä löytyy joka lähtöön. Olisko tää: Kypsytetty vähintään 14 kk. Millä meijerillä on varaa siirtää myyntiä niin/riittävän paljon eteenpäin ? Sama koskee mustaleimaa. Edited November 20 by alpensau Link to comment Share on other sites More sharing options...
concorde Posted November 20 Share Posted November 20 Lohisoppaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpensau Posted November 21 Share Posted November 21 9.11.2023 klo 13.21, mgcc kirjoitti: Jo vain, aika lähellä parmesaania. Nam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tempokisu Posted November 24 Share Posted November 24 Kävin tänään Nakkilassa. Ei varmaan kovin vaikeeta arvata mitä söin äsken.... Yleensä on kalaisammat alustatarvikkeet mutta nyt kun on linturuokinta-aika niin laitettiin kuvausalustaksi tuo. ( oikeesti söin arkisemman alusen alla, tuo on pöytäliina ) OLI HYVÄÄ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopotuinen Posted November 24 Author Share Posted November 24 Liha-perunaliuska laatikkota. On se vaan niin julmetun hyvää Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now