Jump to content
IGNORED

K9 - Koirakeskustelut


Recommended Posts

Karvakamuille oma topikki.  Laitoin tuohon otsikkoon vielä poliisisarjoista tutun K9 - termin, joka itselleni aukes vasta aikuisiällä... ("kei nain" = canine)

Meillä asustelee siis kohta 11v pk-collienarttu , jonka nimi on naisellisesti Eppu-Antero :D  Tuo on vähän reilun kokoinen ja "kirveellä veistetty" nartuksi, joten sille ei kovin tyttömäinen nimi sopinut.

Kova työkoira on kuitenkin ollut aktiivivuosinaan.

Toi on kotona syntynyt, eli meillä oli myös tuon emä aikanaan.  Ehkä helpoin koira, mikä meillä on ollut, (paitsi nyt viimeisen viikon, kun mahatauti on jyllännyt) ja tolla on hassuja tapoja, esim. lepuuttaa päätänsä sopivia tasoja vasten tähän tyyliin...

image.thumb.jpeg.1bff2d71df7cc5cf8d000e50e3b06303.jpeg

 

Link to comment
Share on other sites

Meillä 1,5v lagottonarttu, ihan vauva vielä ja melkoinen ADHD. Aikasempi koira oli pumi, paimenkoira, sille kun kerran näytti jotain tai kielsi, se uskoi, tämä nykyinen jästipää ei välitä mistään mitään. Mutta kiva koira, osaa myös rahoittua välillä ja tykkää harjauksesta ja trimmaamisesta, jopa hampaiden pesusta, ystävä kaikkien koirien kanssa, ihmisten suhteen hiukan ennakkoluuloinen. 

Link to comment
Share on other sites

Rekku oksensi ja ripuloi reilun viikon kaikista antibiootittomista (mikä sana...) toimista huolimatta. Oli aika säätämistä, kun jommasta kummasta päästä tuli tunnin parin välein.

Oli pakko ottaa antibioottikuuri, jolla sitten tilanne normaisoituikin päivässä parissa.  Noi antibiootit vaan vie sen hyvänkin flooran mennessään sieltä putkistosta...

Link to comment
Share on other sites

Joo, meillä on ollut vastaavaa, mä syötän nykyisin Neu MHB  (maitohappobakteeri), jonka toivon tuovan tota flooraa, totakin on joskus ollut https://neukauppa.fi/kauppa/tuote/mhbehb-500g-lisaravinnebuusteri-suolistolle/

En siis saa mitään mainostuloja noilta, olen vain tyytyväinen käyttäjä :D . Oli pennun kanssa toissakesänä melko ongelmaa kun antibioottien jälkeen oli maha sekaisin melkein koko ajan tai ainakin parin viikon välein, oltiin aluksi jopa tiputuksessa nestehukan takia. Noita kun alettiin syöttämään (puolet safkasta on tota ja puolet nappulaa tai tähteitä) niin ei montaa kertaa ole vatsa sekaisin ollut. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.