Jump to content

ale

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

ale's Achievements

  1. Moi, olen hyppäämässä pyöräilyn ja gravel maailmaan tulevan kevään aikana, jolloin on tarkoitus hankkia Canyonin Grizl 8 1by gravel pyörä all around pyöräilyyn. Tulee pyöräiltyä lyhyempiä arjen siirtymiä, työmatkoja kuin myös pidempiä pyöräreissuja. Asfalttitiet, hiekkatiet, soratiet jne. Tulee pyöräiltyä lyhyitä siirtymiä peruslenkkareilla, mutta tarkoitus on hommata myös pyöräilykengät lukkokiinnityksellä pidempiä lenkkejä varten. Millaiset polkimet pitäisi siis hommata? Niiden pitäisi olla kaksipuoleiset: toisella puolella tasapinta lenkkareita varten ja toisella puolella lukkokiinnitys. Bonuskysymyksenä: millainen lukko kannattaisi hommata, minkä saisi kiinnitettyä pyörän runkoon kiinni pyöräilyn ajaksi? Lisävarusteiksi olen pohtinut Canyonin omasta valikoimasta lokasuojat, pulloteline ja jonkinlainen pieni laukku. Linkki pyörään: https://www.canyon.com/fi-fi/gravelpyoeraet/adventure/grizl/al/grizl-8-1by/3467.html?dwvar_3467_pv_rahmenfarbe=R075_P05 Kiitokset jeesistä!
  2. Kiitokset hyvästä vastauksesta! Kuulostaa vahvasti siltä, että käännyn siis Grizlin puoleen. Nopealla vilaisulla tämä malli näyttäisi Canyonin "Grizl 8 1by" hyvältä mallilta. https://www.canyon.com/fi-fi/gravelpyoeraet/adventure/grizl/al/grizl-8-1by/3467.html?dwvar_3467_pv_rahmenfarbe=R075_P04
  3. Oon pidemmän tovin haaveillut gravel pyörän ostamisesta. Tällä hetkellä käytössä on yli 10vuotta vanha Nishikin hybridipyörä, minkä palvelusvuodet ovat tulleet auttamatta täyteen. Oma pyöräily on tällaista "all around pyöräilyä" eli tulee tehtyä työmatkapyöräilyä ja muitakin siirtymiä, mutta myös kesäisin 70km asfalttilenkkejä, hiekkatie/soratie pyöräilyä sekä jonkin verran polkuja tulee vedettyä. Pohjimmiltaan ideana on itselle, ettei tarvitsisi miettiä, että uskaltaako pyörällä ajaa tästä kohdin ja sillä voi vetää myös "pidempiä lenkkejä". Silloin tällöin tulee myös talvella poljettua. Pyörän budjetti pyörii noin 2000-2500€ paikkeilla (+ tarvikkeet). Olen pohtinut Canyonin malleja, Grizl ja Grail, mutta en osaa sanoa kumpi sopii paremmin omaan käyttöön. Ajoasento ei saisi olla liian sporttinen, mutta ei tarvitse olla yhtä rento kuin nykyisessä hybridipyörässä. Mitä ajatuksia ja suosituksia? Sanomattakin selvää, että olen suht keltanokka tässä asiassa.
×
×
  • Luo uusi...

Tärkeää tietoa

Hyväksy Käyttöehdot ja Tietosuojakäyntö.