Jump to content
JIIPEE

Ajoseuraa Rovaniemi/Yhteiset ajot

Recommended Posts

Elikä olisi ajoseuraa vailla kun aika pitkälti yksin tulee (pääosin DH) ajoa ajettua, olisi mukava tutustua saman harrastustovereihin täällä, kun dh kärpänen puraisi ja tuli ostettua pyörä. BMX:n selässä tullut pääosin vietettyä kesät pääkaupunkiseudulla dirttiä/streettiä/parkkia ajaen, myös BMX scene Rovaniemellä kiinnostaa jos moista mahtaa olla? Myös raksailu maistuu jos jotain rakennusprojektia sattuu eteen, droppeja ja nokkia tullut lapioitua melkolailla. 

Josko tässä olisi rollon pyöräilijöiden kohtaamistopicci? Kai meitä tässä kylillä on, ihmettelin ounasvaarallakin kun yksin sai rymistellä menemään ja hissi pyöri lähinnä kesäkelkkaradan muutamalle käyttäjälle. Ounasvaaralla mielikuvitus rajana, ja löytyyhän tuo roke-trails myös toispuolen jokea. 

Talvihan tekee tuloaan mutta haittaneeko tuo, itsellä on myös dronet yms härpäkkeet käytössä eli jonkun sortin ajopätkää voisi ihan omaksi iloksi värkkäillä jos innostuneita löytyy? 

Meikälle voi myös paiskailla yv:tä jos ajamaan innostaa lähteä. 30 alkaa paukkua mittariin mutta vauhti vaan kasvaa, eli mahdollisimman isosti ja lujaa. :D Raajoja ollut paketissa varmaan kys. ajotyylistä ja alhaisesta itsesuojeluvaistosta.

 

Myös kippakyytejä voisi sopia Leville & Ylläkselle jne! 

 

-JP

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.