Jump to content
Sign in to follow this  
Jyrchi

Huoltoliikkeet Tampereella

Recommended Posts

Moro,

Maantiefillari pitäisi viedä ensihuoltoon ja vasta viime vuoden loppupäässä tänne muuttaneena vähän hukassa. Sportia Pekasta saanut aina hyvää palvelua tarvikkeita ja varusteita ostaessa ja hintakin on kovin kilpailukykyinen, mutta onko kenelläkään mitään käytännönkokemusta Pekan huoltopuolesta? M&M:llä ja muilla firmoilla tuntuisi olevan vallitseva hintataso tuossa 75-100e haarukassa, siinä missä Pekka pitää ensihuoltoa 50 euron arvoisena. Eräs kaveri tiesi suositella Signaturea Nekalassa, joka sattuisi olemaan suolakaivoksen kanssa samassa korttelissa, mutta siellä ei ole huoltohinnastoa nettisivuilla nähtävissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Työkaverini ainakin suositteli Lielahden Sportia Pekan huoltoa. Hänellä ei ole tapana huoltaa itse pyöriänsä ja oli huonoja kokemuksia joistain pyörähuolloista aikaisemmin (syksy/talviaikaan viikon korjausaikaa ja huonoa huolto/korjaustyötä).

 

Itse vein oman uuden cyclocrossini viime elokuussa huoltoon erääseen Kalevan rinteessä toimivaan "pajaan".

Valitin että bb30 keskiö napsuu lievästi.

Hain pyörän parin päivän päästä. Levyjarrut oli erittäin hyvin säädetty, etuvaihtaja vähän huonommin, keskiö piti viikonlopun 100 km lenkillä "kiinnileikkaamisääntä" ja nousuissa oli ongelmia vaihtajan vuoksi.

 

Sain keskiön kuntoon laakerit putsaamalla ja rasvaamalla ja laitoin etuvaihtajan säädöt kuosiin. Sen jälkeen teinkin päätöksen, että vien vain kiekkoja huoltoon rihdattavaksi yms huoltoon. Levarit osaa jo itsekin säätää.

 

Kaiken huippu oli, että huomasin tänä kesänä etupään huoltoa tehdessäni ja haarukkaa irroittassa, että stemmin alapuoliset spacerit oli huollossa vaihtuneet perusalumiinisiksi. Ilmeisesti hienot hiilarispeiserit oli tarvittu johonkin muualle, tai voihan se olla tahatonkin vahinko.

 

En viitsi nyt tähän nimeä laittaa. Jarrut oli sentään hyvässä tikissä ja hinta oli aluksi kohtuullinen, mutta vieläkin jäi huono maku touhusta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ikävä kuulla, että tuollaistakin toimintaa sattuu. Oli se sitten tahallista tai tahatonta, mutta asiakkaan kannalta aina nihkeää. Sportaxilla myös kilpailukykyinen hintataso, mutta jos kerran Pekka palvelee huoltoasioissakin hyvin, niin mitä sitä turhaan välttämään :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ensimmäinen huoltoliikekokemus tuli tänään vähän sattumalta, kun työmatkalla oli pieni tilanne ja piti saada molemmat kiekot suoraksi päivän aikana. Nekalassa kun käyn töissä, niin tuli heitettyä kiekot Signaturelle korttelin päähän jalkaisin. Mukava ja sujuva palvelu, edulliset hinnat ja päivän aikana saatiin kiekot taas suoraan, vaikka kesäkaudella huolloissa kiirettä piteleekin. Uskallan siis kyseistä firmaa suositella!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.