Jump to content
Jarkko

Tikkurila - rakentelutila

Recommended Posts

Tervehdys!

Olen pyörittänyt Tikkurilan seudulla (tarkemmin Koivuhaassa)  prätkien tee-itse -huoltotoimintaa jo vuosia. Nyt siirryttiin uusiin tiloihin ja ajattelin laajentaa toimintaa myös prätkähommien ulkopuolelle. Ensimmäisenä tuli tietysti mieleen fillarit, ne kun ovat kovasti samanoloista kalustoa prätkien kanssa ja kovin yleinen harrastus. Nyt olenkin aprikoinut, josko filliriharrastajista löytyy niin aktiivisia ropaajia, että tahtoisivat maksaa mahdollisuudesta rakennella ja huoltaa fillareita asiaan sopivilla työkaluilla lämpimissä tiloissa vuoden ja vuorokauden ympäri. Myös fillareiden säilytys on mahdollista. Säilytys toki vie paljon tilaa, joten siitä täytyy pyytää erillinen maksu.

Olen itse aktiivinen sähkömaastopyöräilijä ja konversioita on tullut tehtyä jonkin verran. Pikkupojasta pitkälle aikuisuuteen harrastelin aktiivisesti BMX-fillareilla kikkailua. Fillarihommat eivät siis ole vieraita ja työkaluvalikoimaakin löytyy jo valmiiksi jonkun verran. Tällä hetkellä tallilla on yleisiä työkaluja ja melko kattava valikoima prätkiin liittyviä erikoistyökaluja. Lisäksi on pesupaikka painepasureineen, hitsauskone (käyttö toistaiseksi vain ulkona) ja tulossa pieni metallisorvi. Jos tämä kiinnostaa porukkaa, niin ihan ekaksi pitää ostaa fillarin huoltoteline tai pari, muutoin päästäneen liikkeelle tähän astisilla, itselleni kertyneillä työkaluilla. Lisää tietysti ostellaan sitä mukaa kun kokemukset kasvaa ja tarpeita tulee.

Hinnan pitäisi asettua johonkin 40€/kk huitteille ja säilytysmahdollisuus voisi olla parikymppiä lisää, riippuen vähän suosiosta. Tilat on siis olemassa ja fillaritoiminta voi alkaa, jos jengiä kiinnostaa tämmöinen toiminta.

Kertokaa siis halukkuudestanne ja kommentoikaa asiaa ja ajateltua hintapolitiikkaa, niin päästään vähän kärylle siitä minkälaiselle toiminnalle olisi tarvetta. Toivon vilkasta keskustelua, joten jos on mitään sanottavaa aiheeseen, niin avaa ihmeessä sanainen arkkusi.

Jarkko

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.