Jump to content
Litti10

Viritetyt fillarit

Recommended Posts

Ostopöksyt vahvasti jalassa..... Olen päässyt testaamaan useita eri merkkejä ja malleja, ja onhan markkinoilla hyviä pelejä!

Se on selkiintynyt, että laskettelurinteitä kavutessa ja laskiessa tulee olla riittävästi joustoa! Toinen on se, että tehorajoitin pitää kytkeä huitsun hiiteen... Tällä taataan hauskuus vaihtelevassa alamäkivoittoisessa lotkotuksessa ja pitkissä reisitappajaisissa.

Minulle on kerrottu, että tietyissä merkeissä rajoittimen poisto on mahdoton mm. Focus ja Spessu. Voiko pitää paikkansa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tehoja ei rajoiteta, mutta 25 km/h avustusrajaa nostetaan tai se poistetaan kokonaan.

Moottorin valmistajan mukaan valitaan palikka, mutta voihan tuo olla, että Spessulla on näppinsä pelissä esim. Speedboxin tunnistamista/estoa varten. Toisaalta nopeussensoria voi huijata esim. tällä, joka käsittääkseni tuplaa avustuksen rajan.

 

Ja sitten tämä asia heti kärkeen:
Huomaa, että muutettujen sähköpyörien toiminta julkisilla teillä on suomessa lain vastainen. Valmistaja ja jälleenmyyjä ei vastaa Badass -tuotteiden käytöstä aiheutuvista vahingoista. Badass -tuotteilla varustetut sähköpyörät eivät ole sallittuja julkisilla teillä, pyöräilyreiteillä ja julkisilla paikoilla. Badass -tuotteilla varustettuja sähköpyöriä voi käyttää yksinomaan yksityisomistuksessa ja täysin omalla vastuulla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.