Jump to content
JiiPee82

Kona Kilauea 1995

Recommended Posts

Ostin kyseisen Konan 1997 vuonna ja pyörä oli noin kolme vuotta aktiivisessa käytössä. Ajokortin samisen myötä fillarointi jäi ja myin pyörän kaverilleni. Kaveri ajeli fillarilla pari vuotta satunnaisesti, mutta päätyi autotallin perälle ja unohtui sinne. Viime keväänä tuli jossain yhteydessä puhetta että pyörä on edelleen tallin perällä ja kun talliin piti saada tilaa niin lunastin raadon takaisin itselleni. Pyörä oli likainen ja renkaat, tanko sekä satula parhaat päivänsä nähnyt. Purkaminen siis alkakoot.

Konaennen.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pyörä purettiin osiin ja runko lähti kaverille hiekkapuhallettavaksi. Alkuperäisistä osista toimiviksi todettiin vaihtajat, rattaat, ketjut, ja etupumppu joten ne puhdistukseen ja muut osat tilaukseen. Uutta tuli siis vanteet, renkaat, satula, satulatolppa, stemmi ja tanko. 

Runko oli hiekkapuhalluksen jälkeen kolhuton ja lähtikin samantien jauhemaalaukseen. Tämän jälkeen osien kasailu ja vanha luottopeli oli taas uudenveroinen. Hommasin vielä nykyaikaisemmat teippaukset runkoon.

En pahemmin ehtinyt fillarilla viime kesänä ajella ja nyt olisi ankara läskipyöräkuume, joten meinasin myydä tämän hyvään kotiin, jotta tulee käyttöön. 

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.