Jump to content
hjsalo

Vaijereiden "piilotus" rungon sisään.

Recommended Posts

Morjens.

Olis täs talven aikana tarkoitus ehostaa vuostuhannen alun maantiepyörä. Se mihin teidän mielipidettä/asiantuntemusta kysyn on se, että aattelin jos olisin vieny vaijerit osan matkaa rungon sisällä.

Kysymys:

Uskaltaako runkoon(alumiininen) porata reikiä noille läpivienneille(kuvassa)? Onko kukaan tehny vastaavaa ja pitäskö vahvistaa jollain tavalla?

20161023_193747.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei ole kokemusta näistä hommista.

Katsoin vain noita sun läpivientiportteja. Näyttäsivät äkkiseltään olevan semmosia, joista menee vaan vaijeri läpi. Itse jos laittaisin niin vetäsin kyllä vaijerin kuorineen läpi sieltä rungosta. Jos ei ole kunnolla kiinni tommoset kiinnikkeet tai tulee huonosti kulmassa, niin varmasti tulee ongelmia vaihteiden kanssa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen Soihdun kanssa samaa mieltä. Vaijeri kuorineen läpi. Varmuuden vuoksi valitsisin sellaiset läpiviennit jotka on liimattavissa reiän päälle, niin kestävyys on vähän paremmin taattu. Sellaisten löytäminen voi olla haastavaa. Voin tehdä sinulle sellaiset alumiinista jos tarvitsee. Liimauspinnoista poistetaan maali, levitetää epoksi päälle, hiotaan epoksin läpi oksidikerros pois ja läpivienti kiinni. Pysyy kuin tauti ja läpivientreiästä alkavaa halkeamaa ei pääse syntymään.

Skickat från min E5823 via Tapatalk

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään

×

Tärkeää tietoa

Hyväksy Käyttöehdot ja Tietosuojakäyntö.