Jump to content
Sign in to follow this  
hjsalo

Vaijereiden "piilotus" rungon sisään.

Recommended Posts

Morjens.

Olis täs talven aikana tarkoitus ehostaa vuostuhannen alun maantiepyörä. Se mihin teidän mielipidettä/asiantuntemusta kysyn on se, että aattelin jos olisin vieny vaijerit osan matkaa rungon sisällä.

Kysymys:

Uskaltaako runkoon(alumiininen) porata reikiä noille läpivienneille(kuvassa)? Onko kukaan tehny vastaavaa ja pitäskö vahvistaa jollain tavalla?

20161023_193747.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei ole kokemusta näistä hommista.

Katsoin vain noita sun läpivientiportteja. Näyttäsivät äkkiseltään olevan semmosia, joista menee vaan vaijeri läpi. Itse jos laittaisin niin vetäsin kyllä vaijerin kuorineen läpi sieltä rungosta. Jos ei ole kunnolla kiinni tommoset kiinnikkeet tai tulee huonosti kulmassa, niin varmasti tulee ongelmia vaihteiden kanssa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olen Soihdun kanssa samaa mieltä. Vaijeri kuorineen läpi. Varmuuden vuoksi valitsisin sellaiset läpiviennit jotka on liimattavissa reiän päälle, niin kestävyys on vähän paremmin taattu. Sellaisten löytäminen voi olla haastavaa. Voin tehdä sinulle sellaiset alumiinista jos tarvitsee. Liimauspinnoista poistetaan maali, levitetää epoksi päälle, hiotaan epoksin läpi oksidikerros pois ja läpivienti kiinni. Pysyy kuin tauti ja läpivientreiästä alkavaa halkeamaa ei pääse syntymään.

Skickat från min E5823 via Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.