Jump to content
IGNORED

Fat Bike GZR Black Rambler Sähkövika, apua kaivataan


Risu

Recommended Posts

Moikka!

Kävi niin, että pyörä nojasi kalliota vasten pihallani, ja samana yönä kaksi varmaan parin sadan kilogramman kivilohkaretta murjaisi pyörää. Vituiksi meni etujarruvipu + samalla etujarrutusominaisuus, koska sylinteriä painava tappiosakin on rikki, jalka poikki, stonga täysin vinoon (sain tangon suoristettua), vasen poljin on joko booreistaan vinossa, tai sitten polkimen varsi on vielä vino, koska ottaa polkiessa runkoon kiinni. Sain kyllä sitäkin taottua suoremmas, että polkemaan juuri ja juuri mahtuu, halkeama ajotietokoneen näytön lasissa. Lisäksi hiekkaa ympäriämpäri.

Olisiko täällä alan asiantuntijoita, jotka voisivat tulla korjaamaan jarrukahvan osat, polkimen taottua suoraksi, ja jos jollain varaosia muutenkin on, niin poljin, jarruvipuhässäkkä, jalka, etu- ja takavalot, lokasuojat, tavarakori eteen tai tarakka taakse. Ainiin ja Laturi puuttuu! Täällä Iitissä jos joku viitsisi käydä katsomassa, olisi hienoa, maksan kyllä korjausmiehelle! Ja jos Sinulta löytyy vain luettelemiani varaosia, ota yhteyttä silloinkin!

Ps. Taustalla olevat pieniä pikkuvaraosia tarvitsevat polkupyörät ovat myynnissä! Toinen on Nishiki Hybrid 401, ja toinen joku Ghost Kato -malli

IMG20231020070913.jpg

Link to comment
Share on other sites

Asia on nyt niin, että pihallani on kallio jonka sisällä viinikellarim ne kivet oikeasti putosivat kun olin tyhmänä kerännyt pikkukivet välistä... Ja pyörä on musta alunperinkin. Tämä, kuten muutkin on rehellisiä maksamiani pyöriä. Saisinko apja?

Link to comment
Share on other sites

Vai niin on käynyt. Tämä nämä viestisi ovat aika erikoisia. Otsikossa puhut sähköviasta ja itse viesteissä muista vioista. Mihin se laturi muuten myös katosi kalliolohkarevahingossa? Ja etukori pitäisi myös saada :)

Toivot, että joku tulisi kotiisi tekemään ihmeitä polkimen takomisineen jne ja tuomaan varaosia mukana. Pelkään, että huoltomiestä ei tule tällä tavalla löytymään ellei joku palstaa lukeva nyt satu ihan lähellä asumaan ja silloinkin olis ehkä kohteliaampaa sinun mennä hänen luokseen pyörän kanssa. Mutta minä ehdottaisin pyörän viemistä ihan pyöräliikkeeseen huoltoon ja korvausta voit hakea aiheutuneeseen onnettomuuteen kotivakuutuksesta. Ja ei sitä poljinta takomalla hyväksi saa vaan kannattaa ostaa uudet. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.