Jump to content

Recommended Posts

Posted

Täällä on toi lintu aikas tyyristä, kokonainen grillattu lintu taitaa olla hiukan kympin paremmalla puolella. Markkinoilla olisi kokonainen iso lintu ollut 7 € ja nämä myydään aina nopeasti loppuun. Eilen kun kipaistiin puolikas lintu Pollos Asadoksesta, niin se oli 6 €.
Nämä taitavat myös olla enimmäkseen kanoja broilerin sijaan ja sehän sopii, koska pidän niitä broileria maukkaampana. Ovat siis myös isokokkosempia.
Suomessakin ennen myytiin patakanoja, mutta nämä nykyiset häkkimunituskanat ovat sellaisia luusäkkejä, että hyvä jos minkeille edes kelpaavat.
Mutta joku vapaan kanan voisi pataan kyllä hyvinkin pyydystää. 

Jokunen aika sitten vielä möivät Suomessa lähikaupassamme broilerin koipia 1 €/kpl, joskin olivat kyllä aika pieniä ja koko lintu taisi olla 5-6 €/kpl

Posted

vielä NAHKIAISIA...nämä oli 2e/kpl pienet mutta mun paketissa oli 3 isoa. 

kuva on eiliseltä, toinen pääsiäispäivä ja olin laittanu valmiiksi ....päiväunet meni senverta pitkäksi että annos jäi tälle päivälle. ( no eihän sitä tartte joka päivä syödä lämmintä ruokaa....)
kalaruokaa24%20kevatnahkiainen%203d.jpg?

Posted

Tomaattien hintoja tuossa kyseltiin. Terttutomaatit 0,30 tavallisia kalliimpia.
Kuva hieman valehtelee kokonsa puolesta, paprikat ovat kokoa XXXL suomalaisittain.

biAhtZelO.png

Yj_8dQ8a7.png

 

Posted

Ööö... Albali tai Liria, yleensä mitä hyllystä sattuu matkaan tarttumaan.
Liriaa saa myös 3 ltr laatikossa (alta 9 €), niin ei tartte porata koko aikaa :D 

Posted

^ no ei vaikuta kovin laadukaalta, sori, olen viinejä testannu ja todennu että mieluummin laadukasta ja pieni lasillinen vaan. Viimeksi nahkiaisille ostin Ruinart-champagnea, ja kiitos shamppanjakorkin pullosta ( normikoko) riitti viikoksi. Enkä saanut sitä lasillistakaan aina juotua. 
 

Posted

Ja illalliseksi Longaniza Pollo tuoremakkaraa kanasta ja lihapullia sallaadin kera.
Uunin lämpö 200 olisi saanut olla sen 225, mutta vieraiden uunien kanssa menee tovi totutellessa.
Kanamakkara olikin sitten aivan sairaan hyvä, maku & suutuntuma. Tarttis varmaan paketti lähettää AKS porukan maisteltavaksi ja arvioitavaksi.

s28GZfv7X.png  

Posted (edited)

Kuhaa valuraudalla paistettuna, paahdettuja perunaviipaleita parsan ja kirsikkatomaattien kera limeaiolilla höystettynä; Ruotsinmaalta noudettu rouvan suosikkivalkoviini viimeisteli aterian. Tämä siis ihan kotioloissa, eilen tuli käytyä ihan rouvan seurassa ulkoruokinnalla. Tuohonkin piti varata pöytä jo pari kuukautta sitten. Ei ollut pettymys tämä uusi kehuttu paikallinen ravitsemusliike.

Edited by Köfte

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.