Jump to content
 • Fillarikeskustelu.com
  Fillarikeskustelu.com

  Velogi: Sata vuotta polkimilla - näyttely polkupyörän historiasta

  Kärkölän Huovilanpuiston 2022 kesänäyttely Sata vuotta polkimilla esittelee polkupyörän historiaa. Esineet on koonnut Vittorio Giannini, jolla on Hyvinkäällä Pieni polkupyörämuseo.

   

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

 • Uusimmat viestit

  • Kannattaisiko läpiluetuttaa artikkelit vaikka tekoälyllä ennen niiden laittamista eteenpäin ? Tuon mukaan Apulia, Sisilia ja Calabria ovat Pohjois-Italiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/aaea2c06-a616-4530-a72d-d62050133e66
  • Entä tuntuuko kipu jossain matolla selin makuulla ollessa ?
  • Ikä ei taida tulla yksin. Pari viikkoa sitten venähti selkä ja nyt on taas puolestaan rinta kipeä. Syvään hengen vetäminen ja liike pistää/sattuu. Saati nauraminen. Joku rintarangan lukko ilmeisesti. Koitin lattialla ja rullan päällä tehdä avausliikkeitä muttei auttanut. Maanantaina hyvälle hierojalle. Tää luottotyyppi on vain hankalassa paikassa mun kotiin ja työpaikkaan nähden nykyään.
  • Kaveri pyysi tekoälyllä viikon ruokalistan (lounas ja päivällinen) perheelle ilman kasvisruokia. Pari outoutta sattui sekaan kuten yhtenä ruokana härkisburritot, yhtenä lounaana pinaattiletut ja lihapullat ja yhtenä kombo makkara ja pannukakku.  Pannukakku oli lisänä jonain toisenakin päivänä. Mutta jälkkäreitä ei ollut muutoin mukana eli tekoäly ajatteli pannarin varsinaisen ruuan osaksi kuten kana ja riisi yhdistelmän.
  • Tilasin vihdoin sähköpöydän rungon himaan. Pari vuotta jo miettinyt, että pitäis mutta olen missannut parit tarjoushinnat ja täyttä maksua ei ole sitten samasta tuotteesta pystynyt maksamaan. Nyt oli sentään taas kohtalaisessa alessa (n. 220 normaalin 299 sijaan) niin pistin tilaten. Runkoon käy lapsen huoneessa oleva pöytälevy suoraan. Yks näyttö tarttis vielä hommata niin saa kotikonttorin kuosiin.
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.