Jump to content
 • Fillarikeskustelu.com

  Top 3 Slopestyle Runs at Crankworx Innsbruck 2022

  The only European stop on the Crankworx World Tour, Crankworx Innsbruck brought the best-of-the-best to the foot of the Tyrolean Alps to kick off the season’s contests. With a beautiful day and no wind, the world's top Slopestyle riders threw down some wild runs to maximise their scores and conquer this iconic Slopestyle course. With 6 wins to his name, the unbeaten Swede, Emil Johansson was the man to beat. But after 1 flawless run, he scored a record breaking 98, a first for the sport! The battle for 2nd place began as Erik Fedko and Timother Bringer racked up the points for a podium finish in Austria.

   

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

 • Posts

  • Vastamäki. Kyllä, vastamäki on aina vastamäki, senkin uhalla, että ilman niitä ei olisi alamäkiä, joku tiesi varotella.  Sitä paitsi, armeijassa jossain Rovajärven suunnalla keksittiin tehdä ylimääräin pitkä lenkki, koska haluttiin näyttää niin jyrkkä alamäki, että pyörä pitää taluttaa. Ja näin myös tehtiin ja sehän se vasta vittumaista olikin.  
  • Tää ylläkuvattu onkin kova ja nopee. Talvella ei jotenkin huvita olla ulkona pitkää settiä, niin ton tekee vartissa ja jos ottaa ison liikkeen, se riittää mulle päivän harkaksi. On ollut lihakset niin kipeet, että on joutunut pitää välipäiviä. Selkä huutaa hoosiannaa tosin, että voi olla että jää lyhyeksi tämä sykli. Jos nyt joulun yli pääsisi tällä , kun massakausi on lähes varma. 
  • Nykyinen gravel, joka tuntuu kaikinpuolin hyvältä ja sopivalta   Pari edeltäjää Space Chicken olisi pitänyt sittenkin ottaa XL-koossa, vaikka joka paikassa suositeltiin tuota L:ää. Se oli sitten vähän liian kompakti ja suuri toe overlap alkoi ärsyttää. Onneksi koronan myötä siitä sai myydessä hyvät rahat. Giantin ajettavuudessa oli joku juttu joka ärsytti. En tiedä mikä se oli, mutta koskaan sen kanssa en oikein sinuiksi päässyt. Toe overlappia oli siinäkin mutta ei häiritsevästi.
  • Myytyjä (Colnago Active plus, Kona Caldera (ryhmäkuvan etualalla), Commencal Meta, Canyon Spectral 27.5) ja hajonneita (Colnago cx zero).    
  • Ajossa tällä hetkellä Propain Spindrift al 29, Yt izzo, Canyon grand canyon cf ja Cannondale caad 12.         
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.