Jump to content
 • Fillarikeskustelu.com

  "ROADKILLS" A film by Ride or Die

  Join us on our two-week mission as we zigzag across British Columbia, Canada in our new company vehicle that we scored from Facebook Marketplace. We catch up with some of our best friends and shred a few of B.C.s finest locations, toss some barspins, crush some beers, and create memories that will keep us laughing for years to come. So grab some popcorn and get ready to join us on the best trip of our lives.

   

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

 • Uusimmat viestit

  • Lähivikaantumiskoe kannattaisi tehdä kovimman pakkasen aikana.
  • Tässäkin Espanja on edelläkävijä kun vuosina 2015-2018 täällä verotettiin aurinkoenergian tuottamisesta omaan käyttöön.
  • Tosi kauniita uunilohirullia ostin Nygrenin kalaosastolta...tosi värikkäät raakana ( tästä tulee 2 ja puoli annosta) perunaa olisi saanu olla enemmänkin....lisäksi oli savulohiherkkua, mutta se on vaaleata mussukkaa ja näyttää huonolta kuvassa. Ensin oli salaattia, tuo annos on oikeesti pienehkössä leipälautasessa, ei tavallisen kokoisessa ruokalautasessa.     
  • Niinpä. Eikä siitäkään mitään hyvää seuraa jos rupeat muita syyttelemään ja sitä vastuuta muualle vierittelemään. Ennen toimi hyvin konttuurilla se henkilökohtainen visiitti jos jotain piti saada aikaiseksi, nyt sekään ei oikein toimi kun kotona istutaan ja se vetkuttelija istuu jossain tuhansien kilsojen päässä.
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.