Jump to content
 • Fillarikeskustelu.com
  Fillarikeskustelu.com

  Red Bull Rampage winning runs 2021

  The first tail-whips, the first back-to-back win and the first 4-time winner - Brandon Semenuk has done it again! After an unfortunate crash on run 1, Semenuk returned to the top for redemption and put down the run of a lifetime in front of the Utah freeride fans.

  Never doubt Kurt Sorge. The Canadian freeride icon joins his fellow countryman, Brandon Semenuk, on the podium after securing third with a blistering 88.33.

  The Goblin Drop is an historic Rampage feature, having been hit by riders like Tyler McCaul and Darren Berrecloth in years past. This year, surprisingly, Reed Boggs was the only rider to have included it in his line. During practice, he hit the step-down gap a handful of times and landed it flawlessly. That wasn't the case during Boggs first run but after some time to regroup, Reed stomped the drop to secure a spot on the podium with fellow freeride legends, Brandon Semenuk and Kurt Sorge.

  Full REPLAY of Red Bull Rampage 2021 now available on Red Bull TV.

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

 • Uusimmat viestit

  • Ikä ei taida tulla yksin. Pari viikkoa sitten venähti selkä ja nyt on taas puolestaan rinta kipeä. Syvään hengen vetäminen ja liike pistää/sattuu. Saati nauraminen. Joku rintarangan lukko ilmeisesti. Koitin lattialla ja rullan päällä tehdä avausliikkeitä muttei auttanut. Maanantaina hyvälle hierojalle. Tää luottotyyppi on vain hankalassa paikassa mun kotiin ja työpaikkaan nähden nykyään.
  • Kaveri pyysi tekoälyllä viikon ruokalistan (lounas ja päivällinen) perheelle ilman kasvisruokia. Pari outoutta sattui sekaan kuten yhtenä ruokana härkisburritot, yhtenä lounaana pinaattiletut ja lihapullat ja yhtenä kombo makkara ja pannukakku.  Pannukakku oli lisänä jonain toisenakin päivänä. Mutta jälkkäreitä ei ollut muutoin mukana eli tekoäly ajatteli pannarin varsinaisen ruuan osaksi kuten kana ja riisi yhdistelmän.
  • Tilasin vihdoin sähköpöydän rungon himaan. Pari vuotta jo miettinyt, että pitäis mutta olen missannut parit tarjoushinnat ja täyttä maksua ei ole sitten samasta tuotteesta pystynyt maksamaan. Nyt oli sentään taas kohtalaisessa alessa (n. 220 normaalin 299 sijaan) niin pistin tilaten. Runkoon käy lapsen huoneessa oleva pöytälevy suoraan. Yks näyttö tarttis vielä hommata niin saa kotikonttorin kuosiin.
  • Pirkkalan Vanhan Kirkon vaiheilla Sikojoessa joutsenpari ja 5 suloista poikasta 
  • 😁 Tuolla saunomisvälillä tekee vuoden polttopuut säädyllisellä vaivalla. Sori en voinut vastustaa.
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.