Jump to content
 • Fillarikeskustelu.com

  Carbon Fiber Bicycle RTM Manufacturing at TIME Bicycles

  TIME Bicycles has developed a process that delivers perfection in every strand! Their Braided Carbon Structures (BCS) involve the meticulous weaving of dry carbon fibers, while Resin Transfer Molding (RTM) securely bonds the fibers to form a resilient frame! This cinematic masterpiece showcases the complete frame-building journey, highlighting the unmatched quality and expertise invested in every bike.

   

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

 • Uusimmat viestit

  • 😁 Tuolla saunomisvälillä tekee vuoden polttopuut säädyllisellä vaivalla. Sori en voinut vastustaa.
  • Aika monta välivaihetta. Onneksi tuo ei ole ainoa tapa. Ja kysymykseen. Ei oo tullut vielä tarvetta. Mutta reiän tekeminen jalopuuliimalevyyn pesualtaalle on kinkkisempi yhtälö kuin luulisi. Ostin bauhausista kolmosluokan pöytälevyn tammi+pyökki (oksanreikiä toisella puolella). Pistosahan terä ei kulje suorassa, kun puu on niin kovaa. Levy oli yllättävän edukas. Siihen ei uppoa edes leikkaava ruuvi ilman kohdistusreikää.
  • Metsänhoitotöitä vois löytyä valtion metsistäkin. Btw. Onku sulla jotain puurakentamista vastaan ? Sementin valmistaminen on yksi ilmastomöröistä. Metsänomistajan tiliväli on aika harva. Päätoiminen ekorettelöitsijä tienaa vähintään saman kieltäytymällä menemästä töihin.
  • Sä siis ymmärrät niiden sielunelämää, jotka eivät hyväksy vapaata äänestämistä. Koko marssimiskuvio kuulostaa aika hullulta. Ihankuin joku ulkopuolinen ohjailisi näitä lammaslaumoja.
  • Kutu. Alimpana "normaali" kutu, koiras lähestyy kiveen kiinnittynyttä naarasta oikealta, ja kiertää pyrstönsä naaraan pyrstön ympäri vasemmalle. Sitten väristelyä eli vibraatiokäyttäytymistä. ( esiintyy myös päämäärätöntä kivien siirtelyä, ja vibraatiokäyttäytymistä ilman kutua ) Myös muita kutuasentoja on. Saman naaraan kimpussa voi olla useampiakin koiraita, ja Lampetra fluviatilis sekä Lampetra planeri ( pikkunahkiainen) voivat paritella. Koirailla on "reviirit" ja voivat tapella sekä pesästä, että naaraasta. Parittelua keskenään, ja sekä koiras että naaras voivat paritella useamman kanssa, ja on myös "ryhmäkutua". Merisää.. "...ja sitten vielä tiedot Nahkiaisesta, siellä lämpötila +13 astetta, tuuli etelälounaasta 6m/s"  Raahen merivesi +6cm  
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.