Jump to content
 • Fillarikeskustelu.com
  Fillarikeskustelu.com

  ‘DO A WHEELIE’ Danny MacAskill

   

  In the summer of 2021 Danny MacAskill put out a call to action to his 3.5 million social media fans asking them to #WheelieWithDanny. Riders and fans applied from around the world to feature alongside Danny in his latest project from @Five Ten and @Cut Media Media. Join Danny MacAskill and a host of friends as he pushes the boundaries of the humble wheelie and learns a thing or two from friends old and new.

  Mountain biking has become more popular by the day and participation is currently at an all-time high for this amazing sport. However, you do not need a mountain or a bike park to get out and enjoy your bike. The wheelie is, for many, the first thing they will ever learn on a bike, but it can open the doors to an entire new world.

  Joining forces, adidas Five Ten and Danny MacAskill want to share their passion for cycling. In this latest collaboration they showcase how the humble wheelie has brought riders together from around the world in their love of bikes.

  Once again, Join the #DoAWheelie challenge, upload your best wheelie to social media and challenge your friends to try it too!

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

 • Uusimmat viestit

  • Kaveri pyysi tekoälyllä viikon ruokalistan (lounas ja päivällinen) perheelle ilman kasvisruokia. Pari outoutta sattui sekaan kuten yhtenä ruokana härkisburritot, yhtenä lounaana pinaattiletut ja lihapullat ja yhtenä kombo makkara ja pannukakku.  Pannukakku oli lisänä jonain toisenakin päivänä. Mutta jälkkäreitä ei ollut muutoin mukana eli tekoäly ajatteli pannarin varsinaisen ruuan osaksi kuten kana ja riisi yhdistelmän.
  • Tilasin vihdoin sähköpöydän rungon himaan. Pari vuotta jo miettinyt, että pitäis mutta olen missannut parit tarjoushinnat ja täyttä maksua ei ole sitten samasta tuotteesta pystynyt maksamaan. Nyt oli sentään taas kohtalaisessa alessa (n. 220 normaalin 299 sijaan) niin pistin tilaten. Runkoon käy lapsen huoneessa oleva pöytälevy suoraan. Yks näyttö tarttis vielä hommata niin saa kotikonttorin kuosiin.
  • Pirkkalan Vanhan Kirkon vaiheilla Sikojoessa joutsenpari ja 5 suloista poikasta 
  • 😁 Tuolla saunomisvälillä tekee vuoden polttopuut säädyllisellä vaivalla. Sori en voinut vastustaa.
  • Aika monta välivaihetta. Onneksi tuo ei ole ainoa tapa. Ja kysymykseen. Ei oo tullut vielä tarvetta. Mutta reiän tekeminen jalopuuliimalevyyn pesualtaalle on kinkkisempi yhtälö kuin luulisi. Ostin bauhausista kolmosluokan pöytälevyn tammi+pyökki (oksanreikiä toisella puolella). Pistosahan terä ei kulje suorassa, kun puu on niin kovaa. Levy oli yllättävän edukas. Siihen ei uppoa edes leikkaava ruuvi ilman kohdistusreikää.
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.