Jump to content

JiiPee82

Jäsen
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Kertokaas kokemuksia tuosta mitoituksesta. Itse olen 175cm pitkä ja taulukon mukaan M ja L koot passaisi. Noita L-kokoisia löytyisi käytettynäkin mutta onko kenelläkään käytännön kokemusta että onko liian iso?
  2. Pyörä purettiin osiin ja runko lähti kaverille hiekkapuhallettavaksi. Alkuperäisistä osista toimiviksi todettiin vaihtajat, rattaat, ketjut, ja etupumppu joten ne puhdistukseen ja muut osat tilaukseen. Uutta tuli siis vanteet, renkaat, satula, satulatolppa, stemmi ja tanko. Runko oli hiekkapuhalluksen jälkeen kolhuton ja lähtikin samantien jauhemaalaukseen. Tämän jälkeen osien kasailu ja vanha luottopeli oli taas uudenveroinen. Hommasin vielä nykyaikaisemmat teippaukset runkoon. En pahemmin ehtinyt fillarilla viime kesänä ajella ja nyt olisi ankara läskipyöräkuume, joten meinasin myydä tämän hyvään kotiin, jotta tulee käyttöön.
  3. Ostin kyseisen Konan 1997 vuonna ja pyörä oli noin kolme vuotta aktiivisessa käytössä. Ajokortin samisen myötä fillarointi jäi ja myin pyörän kaverilleni. Kaveri ajeli fillarilla pari vuotta satunnaisesti, mutta päätyi autotallin perälle ja unohtui sinne. Viime keväänä tuli jossain yhteydessä puhetta että pyörä on edelleen tallin perällä ja kun talliin piti saada tilaa niin lunastin raadon takaisin itselleni. Pyörä oli likainen ja renkaat, tanko sekä satula parhaat päivänsä nähnyt. Purkaminen siis alkakoot.
×
×
  • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.