Jump to content

mierda

Jäsen
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 1. Vantaalla, mieluiten Ylästön läheltä. oneljä4 35kaksI714
 2. Vaakaputkeen tuli jokunen hetki sitten raapaisu ja mustaa tavaraa näkyy liikaa. Mörköpyörän mukana tuli sellane kynsilakkapurkillinen maalia jolla siveltää vamma piiloon. Kohta hiotaan (karkeus?) ja laitetaanko useampi kerros välihionnoilla? T. Apuva
 3. Hähää, peto. Mahtaa tuntua ouvolta etupyörän vetäessä.
 4. Varmasti komia tulee, tarkotin vaan ettei erityisen ruuhkaisille poluille moottorivehkeellä oo asiaa.
 5. Metkan olone peli. Täytyy vaan olla melko autio mettä et kehtais vastaavalla mönkiä... Pohjosessa tietty niitä riittää. Mites täpäripaksuprojekti jakselee?
 6. Gorillan leviä kirkas pakkausteippi jättää myös liimansa melko sukkelaan asennuksen jälkeen irrotettaessa. Melko jäykkää ja paksua on joten vannekehän syytä olla suorapintainen tai menee ryppyyn tosi helposti. Oivaa tavaraa yksittäisten reikien, terävien reunojen ym. piilottamiseen. Liukas ja siisti liimaton puoli. Lisätään nyt näitä vaihtoehtoja eli Fixmanin 100mm PE-teippi, mallia musta, löytyy halvalla Ebaysta alle kympillä.
 7. Meninpäs tupelesstanssijana tilaamaan lateksinauhat, loppuupahan kärvistely!
 8. Laskeskelin pikasesti että sellane 90cm leveä säkki liukuis hyvin vanteelle, ongelmana vaan sopivan metästys TAI fattystripper mutten nuukana viiti. Toisaalta, siitä riittäs krossarin tupeloimiseenkin.
 9. Ei taida etelässä (Vantaa) olla tarpeeks hirvenmurhaajia muovisäkkiasioilla. Miun Jalcot on noin 57.5cm ulkohalk. mutta se kuuluisa hirvisäkkihän on rullalla noin 50 senttistä joten melkone ähkintä vanteelle? ^Tuon takia en laita jesaria vaan ostin kokeeks Gorillan leveetä pakkaustepanderia, halvempaakin. Kestää minkä kestää.
 10. Millä osastolla Prismaa/Cittaria säkit oikein on jemmassa? En perkele löytäny...
 11. DT Swissin läskikiekot ois 599€. Postituslistalle yritin mutta erroaa catpchaa vaikkei siellä kyseistä omin. ole... (Kuulemma eivät enää vielä lähettele mutta talvella korjaavat ens kaudeks)
 12. Saumat tiedetään... Vettä ja kuplia työns ku sisurit vaihdoin. Mites hanakoita litkut (Stanin tavaraa itellä) on tunkeutumaan teippien liimapintoja liuottamaan? Niin ja jättääkö Gorilla irrotettaessa tahmansa kuten jesarit yleensä?
 13. Vähän samantyylinen Jalcon reikävanne ihtellä ja tahtoo kokeilla tupelointia elukkamuovilla niin minkähän tyyppistä vannenauhaa/teippiä suos. käytettäväks? Jäykkää ja vähän paksumpaa varmaan ettei pullahda rei'istä?
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.