Jump to content

Tuuli

Jäsen
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Varmaan hybridiin päädyn, koska haluan ajaa hiekkateillä. Millaiseen, niin siinä onkin tehtävää. En osaa verrata pyöriä (komponentteja), mutta onhan kevääseen vielä aikaa. Otan vinkkejä ja pointteja mitä on hyvä huomioida vastaan. Kiitos !
  2. Kiitos Sulo vastauksesta. Tuota juuri tarkoitin kun vaihtoehtoja on niin paljon, että en osaa rajata. Yritän cuben sivustoa käydä läpi
  3. Hei! Olen pyörän valinnan viidakossa eksyksissä. En ymmärrä riittävästi pyörän ominaisuuksista suhteessa tarpeeseen ja hintaan, joten arvelin täältä saavani vinkkejä, lisätietoa ja neuvoa. Hintahaitari näyttää olevan jotain 600- 1900€ välillä mitä olen silmäillyt. En halua ostaa huonoa pyörää, mutta en maksaa myös turhasta tarpeeseeni nähden. Olen hakemassa pyörää aktiivseen kuntoilukäyttöön. Pyöräillä aion hiekka- ja päällystetyllä tiellä, mutta en poluilla ja metsässä. Toiveeni on hyvin rullaava ja kevyt pyörä, jolla on miellyttävää ajaa. Ajoasento ei "makaava", mutta ei citypyörän pystyasentokaan. Olen pienikokoinen 158, joten onko naisten malli suositeltava valinta? Mitä tulee huomioida ja onko ehdotuksia hankintaan?
×
×
  • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.