Jump to content

Pieter85

Jäsen
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Minun tietääkseni laki sanoo 'ei saa!', jos ei ole rekisteroitu kuin mopo... Mutta usein moottori on niin vahva, että ei tarvitsee paljon omaa voimaa, jos et halua polkua.
  2. Katsotaan... mun mielestä täällä puuttuu jotakin heille jotka tarvitsee laatuisia pyöriä juuri työmatkalle. Mitä luulette?
  3. Hei! Kiinnostava projektti, jos tavoite on 56 km joka päivä! En lyötänyt se Helkama XC10, onko se joku high-speed pyörä tai normaali? Ei löytyy pyörää joka sopii hyvin kaikille tilanteiseen. Oletko jo kokeillut sähköpyörä vähän pitkällä retkellä? 25 km/t voi olla jännitävä maastossa, mutta voi olla aivan tylsä työmatkalle. Sipsia on tietysti yks mahdollisuus jos haluat, itseni en sitä suositellaisi. Jos olisi high-speed pyörä, tarvitsee miettiä onko moottori keskiöllä sopiva, tai onko takapyörämoottori sopivampi? 1) koeajo: mitä nopeus saat oikeasti moottorilla? Voi olla että moottori ei tuntuu enää kun ajat 35 km/t. 2) ketju ja kassetti voi kuluttaa nopeasti! Takasmoottori ei otta ketjulla, se säästää ketju ja kassetti. Jos ajat nopeasti, ketju on usein pienilla takarattaalla, eikä se voi kestää pitkää aikäa. On tapahtunut että asiakkaat ovat tulleet takaisin pyöräliikeeseen jo 1000 km jälkeen... 3) takasmoottorilla voi jarruttaa ja ladata akun. Tasamaalla silla ei ole merkitys, mutta jos paljon mäkeä on, se voi olla hyvä. Minulla on hyvä kokemuksia Boschin, Shimanon ja (ei niin paljon) Yamahan kanssa. Oletko varmaan että haluat etujousitusta työmatkalla? Ensi keväät avaan uuden pyöräkaupan Helsingissa, joka on erikoistunut työmatkapyörille. Tulehan katsomaan sitten! :-)
×
×
  • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.