Jump to content

Gizu82

Jäsen
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Kiitos vinkeistä! Eniten tuon Helkaman kohdalla mietityttää tuo suntourin joustohaarukka. Tuossa tekniset tiedot: https://www.helkamavelox.fi/pyorat/mtb/xe10/ välilehti tekniset tiedot. Kävin moisen koeajamassa ja oli kyllä hyvän tuntuinen noin 15min lenkin aikana. Tarjous oli lokareineen, jalkoineen ja valoineen alle 3t euroa demopyörästä. Tiedä häntä nyt sitten.
  2. Sulo, mitä mieltä tuosta Helkamasta? Vaikka ei nyt taida olla kovin "seksikäs" merkki keskustella, mutta silti kiinnostaa jos jollain on jotain kommentoitavaa pyörästä. Oho... Olin näköjään tosiaan kirjoittanut XC, XE:n sijasta. En siis puhu nyt volvosta.
  3. Hei, olen harkinnut sähköpyörää ympärivuotiseen käyttöön, jolla taittaisin työmatkat sekä pienet ja helpot maastopätkät retkeily mielessä. Myin taannoin maastofillarin pois koska varsinaista maastoajoa tulee niin vähän. Pyöriä on paljon, eri merkkisillä moottoreilla ja palikoilla, kuitenkin hinta on kaikissa aika korkea, joten haluaisin udella onko täällä jollain kokemusta mitä kannattaa ottaa sähköpyörän hankinnassa huomioon ja onko jostakin merkistä tullut huonoja kokemuksia? Tällä hetkellä huomioni on kiinnittynyt Helkaman XC10 "29, Trek Powerfly 5 ja Hibike Sdure kapeilla renkailla oleviin sähköpyöriin. Onko jollain näistä kokemusta? Työmatkaa on noin 28km per. suunta, joten ajoa tulisi melko kohtuullisesti vuodessa. Kiitos jo etukäteen!
×
×
  • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.