Jump to content

Sulo

Ylläpitäjä
 • Content Count

  445
 • Joined

 • Last visited

Profiilin tiedot

 • Location:
  Jyväskylä

Recent Profile Visitors

3,538 profile views
 1. Ajatukseni oli nimenomaan koittaa säilyttää alkuperäinen maali. Laita kuvat ennen ja jälkeen, niin ihastellaan
 2. Hio hellästi lakan läpi, irroita tarrat lämmön avulla, hio ja kiillota maali, lopuksi uusi lakka päälle. Enempää googlaamatta lähtisin noin liikkeelle Pelkkää lakkaa poistavan myrkyn etsiminen voisi toisaalta olla fiksumpu veto..
 3. Tieto löytynee vannevalmistajan sivulta?
 4. Sulo

  Viritetyt fillarit

  Tehoja ei rajoiteta, mutta 25 km/h avustusrajaa nostetaan tai se poistetaan kokonaan. Moottorin valmistajan mukaan valitaan palikka, mutta voihan tuo olla, että Spessulla on näppinsä pelissä esim. Speedboxin tunnistamista/estoa varten. Toisaalta nopeussensoria voi huijata esim. tällä, joka käsittääkseni tuplaa avustuksen rajan. Ja sitten tämä asia heti kärkeen: Huomaa, että muutettujen sähköpyörien toiminta julkisilla teillä on suomessa lain vastainen. Valmistaja ja jälleenmyyjä ei vastaa Badass -tuotteiden käytöstä aiheutuvista vahingoista. Badass -tuotteilla varustetut sähköpyörät eivät ole sallittuja julkisilla teillä, pyöräilyreiteillä ja julkisilla paikoilla. Badass -tuotteilla varustettuja sähköpyöriä voi käyttää yksinomaan yksityisomistuksessa ja täysin omalla vastuulla.
 5. https://www.bike-components.de/en/ Tilaukset ilman toimituskuluja 4.8.2019 saakka. Aktivoituu itsestään.
 6. Missä olet huollattanut? https://www.epicbleedsolutions.com/blog/how-to-bleed-rockshox-charger-damper/ @Kawa7r
 7. Lisää infoa. https://ebike-mtb.com/en/new-bosch-performance-line-cx-2020-motor-review/ https://cyclingindustry.news/bosch-ebike-systems-launches-2020-product-innovations/
 8. Kuvauksesi perusteella sopiva pyöräkategoria on Light Touring / Sport Touring / Road Touring. https://www.cyclingabout.com/understanding-the-types-of-touring-bikes-available/ Tunnista ensin kaikki yksityiskohtaiset tarpeesi, niin fillarin etsiminen helpottuu. Samalta sivustolta näyttää löytyvän myös paljon muuta tietoa aiheeseen liittyen. @Tuomotk
 9. Sulo

  Formula vapaaratas

  CRC:n rasvoja tullut käytettyä pitkään, hyvin on pärjännyt. https://www.motonet.fi/fi/tuote/600100/CRC-Super-Adhesive-Grease-Vesivaseliini-100-ml https://www.motonet.fi/fi/tuote/600103/CRC-High-Temperature-Grease-Kuumankestava-rasva-100-ml https://www.motonet.fi/fi/tuote/600109/CRC-Multi-Grease-Yleis--ja-laakerirasva-100-ml Kynsiin sitten kevyempää tuotetta.
 10. Ota kuva niin ihmetellään. Et mitenkään, kunhan mainitsin. Ellet vaihda akselia. Katso linkit.
 11. Olisiko sisä- ja ulkohalkaisija sekaisin? Jos kyseessä tämä tuote, niin vaikia sanoa. http://www.polkupyoraily.net/wiki/Renkaan_kokomerkinnät
 12. Tikku = akseli. Tarjolla on "läpiakseleita" ja "pikalinkkuja". Läpiakseli kiinnitetään haarukan reikiin/kierteeseen ja pikalinkku puolestastaan puristetaan haarukan hahloihin. Läpiakseleita käytetään järeämmissä maastopyörissä ja ne ovat vahvempia/paksumpia, pikalinkkuja keveämmän käyttötarkoituksen pyörissä. Akseleiden paksuuden kanssa voi pelata adaptereiden avulla, mutta pituus/leveys pitää olla kohdillaan, ellei prikoilla halua pelata Paksuuksia on useita, ainakin 5, 9, 12, 15 ja 20mm. Leveyksiä paljon enemmän. Korjausehdotuksesi ovat molemmat melko kauheita, mutta jos toinen pitää valita, niin muutama viilan veto etuhaarukan hahloihin tuskin haittaa. Etuhaarukan vaihto on myös tarkkaa hommaa. Tutustu huolella tai anna ammattilaisen hoitaa.
 13. Sulo

  Ylläs MTB

  Ylläksellä järjestetään maastopyöräilytapahtuma, jossa ajetaan Lapin parhaissa pyöräilymaastoissa! Ylläs MTB haastaa kisaajat vauhdikkailla reiteillä, teknisillä poluilla ja Suomen korkeimmalle nousevalla kisalla. Osa kisasta ajetaan Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa. Isot korkeuserot ja monipuoliset reitit takaavat vauhdikkaan kilpailun ja poltetta reisissä!
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.