Jump to content

Jyväskylän Pyöräilyseura - JYPS

   (0 reviews)

JYPS on keskisuomalainen vuonna 1935 perustettu pyöräily-yhdistys. Kotipaikkamme on Jyväskylä ja toimialueemme koko Keski-Suomi. Meillä on aluejaostot Jämsässä ja Äänekoskella.

Järjestämme pyörälenkkejä ja -retkiä sekä pyöräilyyn liittyviä kokoontumisia, koulutuksia, kampanjoita, kilpailuita ja muita tapahtumia. Meillä on toimintaa lapsille, nuorille, perheille, aikuisille, varttuneille, naisille, miehille, pyörällä paikasta toiseen liikkuville, harrastajille, pyöräilyn edistämisestä kiinnostuneille ja kaikille muillekin.

Toimimme ainoana keskisuomalaisena pyöräilijöiden edunvalvontayhdistyksenä sekä edistämme ahkerasti pyöräilyolosuhteita ja pyöräilyä liikennemuotona. Meidän kauttamme voit olla vaikuttamassa parempien pyöräilyolosuhteiden puolesta.

Olemme pyöräilyn yleisyhdistys, joten harjoitamme pyöräilyä monipuolisesti. Yhdistyksessä ovat harrastepyöräilyn alalajeista edustettuina esimerkiksi kunto-, retki-, maantie- ja maastopyöräily, BMX, alamäkiajo sekä fillaritrial.

Olemme Suomen aktiivisin ja laaja-alaisin pyöräily-yhdistys. JYPS onkin yhdistys kaikille, jotka käyttävät polkupyörää arkisena liikennevälineenä tai harrastavat pyöräilyä. Yhdistykseen kuuluu tällä hetkellä noin 1000 jäsentä, toiseksi eniten suomalaisista pyöräily-yhdistyksistä. Alle 18-vuotiaita jäseniä meillä on noin 200.

 Share


User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Other links from 'West'

×
×
  • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.