Jump to content

Lahden Kaleva ry. on pitkät perinteet omaava lahtelainen urheiluseura. Seura on perustettu v. 1925. Seuralla on tällä hetkellä viisi aktiivista jaostoa, joissa seuran jäsenet voivat harrastaa liikuntaa valitsemallaan tavalla.

Tulevien vuosien aikana seuran tavoite on panostaa enemmän lasten sekä ns.työikäisten liikuntamahdollisuuksien kehittämiseen. Seura tarkoituksena on tarjota laadukasta ja hyvin organisoitua toimintaa jokaisella jäsenelle .

Seuramme jäsenten omat toiveet otetaan huomioon jo seuran toimintaa suunniteltaessa. Näin tarjontamme vastaa parhaalla mahdolliselle tavalla kysyntää.

Lahden Kaleva kehittää toimintaansa lisäämällä erilaisten kunto- ja terveysliikunnan sekä kilpaurheilun mahdollisuuksia että nuorisotoiminnan saatavuutta vastaamaan enemmän jäsenistön odotuksia ja toimintaympäristön vaatimuksia. Kesäleirit, jotka ovat toimineet jo viisi vuotta, jatkavat toimintaansa. Seura järjestää useita kansallisia ja kansainvälisiä kilpailutapahtumia sekä harjoittaa liikunnallisia ja huippu-urheiluun tähtäävää nuorison kasvatus-,koulutus- ja valmennustyötä sekä laaja-alaista kuntoliikuntatoimintaa.

 Share


User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Other links from 'South'

×
×
  • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.