Jump to content

videokokeilu


El Duderino

From the album:

Kun ei jaksa ajaa, otetaan kuvia

· 13 images
  • 13 images
  • 0 comments
  • 8 image comments


Recommended Comments

Mikä on videon formaatti ja minkä kokoinen tiedosto? Itse testasin juuri ja tuntui toimivan, 30MB ja mp4.

Link to comment

Ok, kumma homma. Näetkö some-nappuloiden yläpuolella kohdan "Hallitse kuvaa"? Sen alta pitäisi löytyä poistomahdollisuus.

EDIT: Itse asiassa vain albumeiden poistaminen on mahdollista, jonka mukana kuvat voi siirtää toiseen albumiin tai poistaa. Gallerian kuvia ei lasketa liitetiedostoiksi, joten niidenkään hallinnan kautta poistaminen ei onnistu. Piilottaminen toki on mahdollista tuon Hallitse kuvaa -nappulan alta.

Kovin on tönkkö systeemi, kaipaa kehitystä.

Link to comment

Wintoosan elokuvatyökalun läpi ja nyt toimii. Mutta joo, jos ei voi ite poistaa yksittäisiä kuvia/videoita niin ei hyvä, sitten lähtee kaikki, jos sattuu vahingossa lataamaan jotain kapearengaskamaa...

Link to comment

Nyt pitäisi olla poistomahdollisuus kuville ja videoille.

Piti sallia käyttäjille kaiken oman sisällön poistomahdollisuus, mutta ehkäpä se ei ole niin vakavaa täällä keskustelun puolella verrattuna torin puolelle, jossa varastetun tavaran kauppiaat koittavat piilotella jälkiään.

Link to comment

Pakko ottaa sanoja takaisin.

Eräs käyttäjä huomautti, että sisällön poistomahdollisuus mahdollistaa myös viestiketjujen poistamisen, eli arvokkaan keskustelun tuhoaminen onnistuu hetkessä, mikäli ketjun aloittaja näin haluaa.

Keskustelu on kuitenkin tämän sivuston tärkein sisältö, joten estin käyttäjiltä mahdollisuuden piilottaa ja poistaa luomaansa sisältöä, muokkaaminen toki onnistuu. Sama vaikutus myös gallerian puolella.

Kysyin kehityksestä, että onko asiaan tulossa muutosta, mutta laihoin tuloksin. Poistoa/piilotusta pidetään ensisijaisena ylläpidon toimintona ja niin se aiotaan myös pitää.

Jatkossa voit raportoida kuvan ylläpidolle poistettavaksi tai käyttää muokkausta vaihtaaksesi kuvan. Albumien poisto kuvineen onnistuu myös.

Näillä siis mennään, pahoittelut säädöstä.

Link to comment

OK, pitää katella joku muu paikka mihin latailee kuvia, poisto mahdollisuus itselle kuitenkin tärkeä ominaisuus. Kuten myös foorumin puolelle, joskus vaan tulee katumapäälle lausuntojensa kanssa. Menee varmaan mun jutut what's uppiin kavereille eikä laajempaan levitykseen. Parempi ehkä niin.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.