Jump to content

Palaverissa mukavaa?


VeskuK

600 views

Eipä olisi uskonut, että hankemaailmassakin voi olla lähes  flow-tilassa ja vielä palaverissa. Ehkä olen vain pimahtanut lopullisesti? Projektin alkuvaiheen innostusta tietysti päällä, kun ei olla vielä jouduttu vääntämään kompromisseja vaan on voitu vain keskustella korkealentoisellakin tasolla.

 

Maanantaina rahoittajan kanssa tarkoitus käydä hankesuunnitelma läpi ja saada selkeä kuva mihin budjetin rahoja voi laittaa. Korona näyttelee tässäkin isoa osaa nyt, markkinointi eri messuilla ei onnistu, jos messut peruttu. Saadaanko matkanjärjestäjiä ja mediaa tutustumiskäynnille? Omana ajatuksena olisi ainakin varautua tähän ja olla valmiina panostamaan enemmän netin kautta tapahtuvaan markkinointiin. En kuitenkaan usko maailmanloppuun, saa ajatella positiivisesti tulevaisuuden mahdollisuuksista.

 

On tuo sosiaalinen media kyllä koukuttavaa. Onneksi on kaksi puhelinta joissa toisessa tuo osasto. Järkyttävän helposti tulee pakottava tarve tarkastaa tilanne tykkäyksissä ja sitten jämähtää selaamaan jotain täysin turhaa ajanhukkaa. Mutta sitten taas, aika paljon saanut vanhojen tuttujen yhteystietoja, jotka muuten olisi ollut hankala selvitellä, kun ei esimerkiksi ole Israelin puhelinluetteloa heti saatavilla.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.