Jump to content

Saariselällä!


VeskuK

960 views

Väliin lyhyempi päivitys, tänään “muutto” Kuusamosta Saariselälle Viskitielle. Aikamoinen hämmästys oli itselle, että Inarissa on huutava asuntopula. Onneksi löytyi vanha hotelli mikä ei enää kuulemma kelpaa ihmisten majoitukseen, mutta on hyvä henkilökunnalle. Ainakin ensimmäisenä iltana voin fiilistellä täällä yksin Hohto-elokuvan tunnelmissa. Saariselkä näytti tänään parhaita puoliaan Kaunispäällä hetki ennen auringonlaskua:

kuva.thumb.png.a291ab06818dd3f60705d001e2dd3818.png

 

Pitipä käydä vielä pieni iltalenkki läskillä Kiilopään suunnassa, Roll Outdoorsin porukka tehnyt hienoa työtä, reittimestari Timo Veijalainen on Mestari! https://www.rolloutdoors.com/fi/kiilopaa/

 

IMG_20200301_191303.thumb.jpg.00dc9d0232f75dee75edb901c0924ff9.jpg

 

Varsinaiset työt alkaa huomenna ja kuten tavallista projektin alkaessa intoa on ehkä vähän liikaakin päällä. Aloitan työt kuitenkin kuuntelemalla, käyn läpi hankkeeseen osallistuvat yritykset ja muut sidosryhmät kuten esim. Metsähallitus ja paliskunnat. Tarkoitus on olla mahdollisimman avoin ja helposti lähestyttävä ja saada kaikki asiasta kiinnostuneet mukaan kehittämään Saariselän pyöräilymahdollisuuksia. Hankkeen onnistuminen on kiinni alueen toimijoista, ulkoa- tai ylhäältä päin ei voi tätä hanketta viedä kunnialla maaliin.

 

Kiitos kun luit,

Vesku

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.